Jó ez a mellméret? Hogyan vegyem rá anyukámat hogy
vegyen nekem melltartót?
Figyelt kérdés
80/B-s mellem van elvileg. 14 éves vagyok, 167 cm, 52 kg. Ezek jók? És anyukámat sehogy sem tudom rávenni, hogy melltartót vegyen nekem, vagyis nem is merem felhozni ezt a témát. Most toppot hordok de ha valaki barátnőm melltartót hord, akkor egyből jön, hogy hülyeség, meg hogy én nem hordhatok, mert egészségtelen, meg megereszkednek tőle a mellek, és hogy ő is 32 éves kora óta hord csak... Ami szerintem nem normális, mert egy lánynak/nőnek szüksége van melltartóra. Engem nagyon zavar, mert nem hordhatok így semmi tapadós ruhát, mert teljesen átlátszik :( de szerintem azt akarja, hogy apáca legyek, mert nem szőrteleníthetem a lábamat, nem sminkelhetek minimálisan sem, és a szemöldökömet sem szedhetem :/:D ezekre is kéne valami megoldás! De viccet félretéve, nagyon megköszönném az értelmes válaszokat! :)))
hát a kapcsolatunk jó, de nem szoktam semmi ilyesmit elmondani neki, mert mindig ezeket mondja ugye, még ha rá sem kérdezek. A hónaljamat borotválom, mivel csak az van itthon, a kozmetiukushoz meg mindig elkísér, mert jóban vannak. A szobámban mindig pakolászik, meg ő rakja be a ruháimat általában a szekrénybe, úgyhogy a gyanta, melltartó stb. biztos lebuktatana :/
de azért köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok!! :))
2012. aug. 23. 22:36
22/27 A kérdező kommentje:
Na, most reggel céloztam rá. Megkérdeztem, hogy nem kell-e neki az egyik pólóm. Azt mondta nem, miért. Erre mondtam, hogy azért, mert teljesen átlátszik az összes toppommal. Azt mondta, hogy akkor vegyek másik pólót. -.-
2012. aug. 24. 10:04
23/27 anonim válasza:
Kicsi lány állj a sarkadra!
A lényeg hogy határozott légy! Mond neki ezt: 'Anya! Na jól figyelj ide. Már nem bírom amit csinálsz velem egy kicsit elgondolkodhatnál azon hogy mit csinálsz..a melleim már fájnak mert lógnak amikor szaladok ez már így nem egészséges és nem fogom ezt tűrni.. Napokon át ezen idegeskedek már idegroncs vagyok.
Megteheted hogy megtiltod, de garantálom hogy a kapcsolatunk romlásához fog vezetni.. Na meg őszintén láttál már ribancot? Mert én igen és kb ők nem hordanak meltartót (am ez igaz! Láttam már nem egy ilyet..) hát ne haragudj de csalódtam benned és rosszul esik... Ha ezt így folytatod, nem fogok lázadni..nem teszek semmit..de a köztünk lévő bizalom, ha továbbra ezt folytatod, halott lesz!'
Ezután kezdj el vele ridegen 'semlegesen' bánni, ne hagyd hogy tönkrevágjon idegileg !
2012. aug. 24. 10:36
24/27 anonim válasza:
Szerintem a legrosszabb, amit tehetsz, az az, hogy összeveszel vele, és ellene fordulsz. Ne célozgass, hanem kérdezz rá, hidd el én is féltem rákérdezni, de nem lett semmi, vett nekem egy melltartót. Ha neked tényleg annyira szigorú az anyukád, akkor lefeljebb azt mondja, hogy nem. Azzal meg nem veszítesz semmit, ha nemet mond. A lényeg, hogy ne add fel a próbálkozást, valamikor csak sikerül:)
2012. aug. 24. 10:47
25/27 anonim válasza:
Teljesen mértékben egyetértek az előttem lévőkkel! Szedd össze magadat! :) Hiába írunk egy csomótanácsot, neked kell megtenned a lépéseket.
2012. aug. 24. 22:11
26/27 Míra.4 válasza:
Hát nem tudok sokkal többet mondani mint a többiek....Álj a sarkadra...vagy gyüjts pénzt aztán elmész és veszel magadnak melltartót úgy sem drága...:)
2013. márc. 8. 11:55
27/27 Míra.4 válasza:
ha azt írta hogy van mit szörteleníteni akkor van....mit kell ezzel idegesítenetek!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!