Jó ez a mellméret? Hogyan vegyem rá anyukámat hogy vegyen nekem melltartót?
Szia!
Velem is ugyanez volt :) Én elmentem és vettem magamnak melltartót, és kézzel kimostam amikor nem volt otthon.
A szőrtelenítés meg simán zuhanyzás közben, aztán visszacsempészed a borotvát a szobádba :)
A szemöldökszedés meg ugyanez, szedd ki (vagy elsőre szerintem szedesd), visszaragasztani úgyse fogja :)
Amúgy talán próbálj meg arra hatni, hogy mondjuk csúfolnak a fiúk az öltözködésed miatt, vagy a lányok tesi órára átöltözés közben, hogy szőrös a lábad. Bár szerintem a melltartó a nagyobb probléma, anyukád a lábadat szerintem nem is nagyon venné észre :) Szerintem csak nem akarja elfogadni, hogy a pici lánya felnőtt. A sminkeléssel meg nyugodtan várhatsz még, akkor is, ha minden barátnőd sminkel. Drága, nem tesz jót a bőrnek, és szükséged sincs rá!
22/L
Teljesen átlagos mellméreted van. Hogy ha melltartót szeretnél, mint előttem is írták, vegyél - ekkor majd úgyis fel kell próbálni többfélét, melyik méret-fazon passzol. Mondjuk én kb. ugyanilyen méretekkel ma anyaként sem mindig hordok melltartót, mert kényelmetlen és bizonyítottan egészségtelen. De azért vannak bőven helyzetek, ruhák, amikor tényleg ciki, ha nincs.
A lábad is szőrtelenítheted anyu engedélye nélkül, de nem ajánlom a borotvát, mert sötétebb és erősebb lesz tőle, plusz nagyon szúr már másnap reggelre. Inkább gyantázz vagy epilálj - a szépségért szenvedni kell... A szemöldököt meg óvatosan és ésszel, mert az aztán nagyon gáz, ha elrontod :)
ööööö
14 évesen hol akarsz szőrteleníteni?
egyáltalán van mit ?
a melltartó vegyél magadnak és mosd ki kézzel (én nem mindeninek ereszkedik meg a melle :-)
smink : szerintem nincs szebb egy tini sminktelen arcánál max ha pattanásod van azt fedd el
esetleg egy csöpp szempillaspirál
szemöldök : max néhány különálló szálat
bocsi de 14 évesen tényleg nem kell akkora felhajtás mint ha 25 lennél, még nem vagy felnőtt és ne is akar annak látszani
Claritasa!
Már bocs de te nem lehetsz normális :s
Mi az hogy egy 14 évesnek nincs mit leborotválni? Hali 11 éves korom óta szőrösödök és nem,nem azért kezdtem el borotválni magam mer pasizni akarok! Hanem mert ROHADTUL ZAVARÓ! Sokan elítélik az intimszőrtelenítést is..hát szégyen nem szégyen leírom: nekem ha megjön rohadtul fáj ott lent mert összetapad a szőr a vértől és FÁJ! és eszem ágába sincs ilyenekbe anyura hallgatni /pl ezt ő is ellenzi, hogy ott leborotváljam/ mert az én testem és nem inni, cigizni, fiúzni, szexelni akar a kérdező sem.
És mi az, hogy nem 25 éves akkor mi ez a felhajtás? Már bocs de legszarabb amikor tesi órán lóg a cicid össze vissza !
Ezen a '14 évesen nincs mit szőrteleníteni' dolgon meglepődtem :O
Akkor te valami más fajból származol vagy más bolygóról jöttél!
Tudod uncsitesóm most lesz 5.-es.
Az anyja mélyvallásos, minden vasárnap templom, nincs smink meg stb. De azért ezt még ő is felfogja, hogy a kislánya szőrösödik és megengedi hogy szőrtelenítsen...hiszen a hónalja kisebb őserdő volt holott csak 11 éves!!!!
Kérdező.: a mellméreted jó, nyugodtan vegyél meltartót bár nem mind1 hogy milyet. Anyukád ezt nem tilthatja meg, ha meg mégis, végy magadnak egyet 700ft körül is vannak szép kis meltartók. Ezt már ő sem gondolja hogy gimibe nem hordhatsz meltartót hát az rohadt kényelmetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!