Hol lehet kamaszoknak melltartót venni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 20:37
2/15 anonim válasza:
Ott ,ahol fehérneműt árulnak????
Aranypók??Tescó?? Auchan?? Kínai bolt?? Piac???
3/15 anonim válasza:
Mit jelent az hogy kamaszoknak?
Melltartót bárhol lehet venni.
pl Sariana, Triumph, vagy bármelyik kínaiban.
Miben kell segítenünk? Ha mész az utcán a kirakatokban is látsz melltartót, nyugodtan bemehetsz és válogathatsz.
4/15 anonim válasza:
Ott, ahol a felnőtteknek. És akkorát, amekkora kell. Nincs "kamaszmelltartó". Kinek mekkora a mellmérete, ennyi.
6/15 anonim válasza:
hány éves vagy?? am majdnm mindenhol lehet kapni kér meg anyukádat h menjen veled v az egyik bnődet.Én mindig az anyukámmal mek ő szokott segíteni:DD
7/15 anonim válasza:
Szerintem itt arra gondol, hogy olyat, aminek NINCS kosara. Ilyet a Tezenis árul, onnan vettem én is (már ha márkásra gondolsz), de a Women's Secret-et is a figyelmedbe ajánlom:))
9/15 anonim válasza:
Miért lenne külön bolt kamaszoknak szánt melltartóknak? :D Van olyan 20éves is, akinek akkora a melle, mint egy 13 évesnek (vagy kisebb, elnézve a mai 13éveseket)... Szóval hajrá, keresd az A-kosarakat...
10/15 A kérdező kommentje:
A lányomnak szeretnék venni mert eddig nem találtam nagyon.
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 14. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!