Hol lehet kamaszoknak melltartót venni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 20:37
11/15 anonim válasza:
Akkor még azt tanácsolom, hogy ne a 10 000 ft-os nagy márkájú melltartót vedd meg, mert pár hónap és esélyes, hogy kicsi lesz.... Legyen jó anyagból, minőségi ,de ne túl drága, szerintem. Ha pedig bemész egy fehérnemű boltba a lányoddal és megmondod, hogy rá kéne, akkor vagy tudnak adni pl. A-s kosarat, vagy elirányítanak egy olyan boltba, ahol tudnakadni
12/15 maryanne123456 válasza:
ilyen tipikus kamaszosakat lehet a takko-ban, c&a-ban esetleg tesco-ban. kényelmesek,nincs bennük merevítő és egészen kicsit mérettől vannak. amugy a méretezésük testmagasság szerint van az ilyeneknek, innen lehet tudni hogy nem felnőtteknek szánták. :)
13/15 anonim válasza:
Szerintem nézd még meg a H&M-ben is!
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkitől. :)
2012. máj. 2. 17:47
15/15 anonim válasza:
hány éves a lányod? amúgy tenezis, women's secret és intimissimi. Én ezeken a helyeken veszem anyukámmal :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!