12 évesen jó ez a mellméret?
12 évesen jó a 75 cm-res mell? Tudom, hogy nem kellene vele még ilyen korban törődnöm, de mégis érdekel. Tisztában vagyok vele, hogy genetikától is függ, anyumnak elég kicsi van, viszont a többi családtagnak viszonylag nagy és tartok tőle, hogy nekem is kicsi lesz..(Tudom, hogy nem a mellméret számít, de engem mégis érdekel) Kérlek, ne hurrogjatok le a kérdésem miatt. Köszönöm a válaszokat! (:
12/L
nincs olyan 75-centiméteres mell. mi az 75 centiméteres? olyan hosszú?
gondolom a kosárméretre gondolsz hogy 75/A vagy 75/B
én 13 éves vagyok,75/B, de mivel push-up melltartót hordok, ezért kicsit nagyobbnak és feszesebbenk látszik. biztos fog még a te melled nőni.
Ez nem adat. A 75 cm a mell alatti körméret, egy ducibb 12 évesnél normális.
A mell igazi mérete (szóval a lényeg) a betűjelzésben nyilvánul meg, ezek jelzik a kosarak méretét. 'A' a legkisebb kosár, ezután B, C, D, E, F.... ezek már nagyon nagyok.
Igen, jó. Azt még nem tudhatod, hogy mekkora lesz a melled, még édestestvéreknél sem egyforma felnőtt korban. Nekem például nagy lett, a nővéremnek kicsi, a barátnőméknél pedig pont fordítva.
Ha már nő a melled, akkor a mell alatti méret kisebb, mint a mellbimbónál mért méret. A kettő közötti különbség nem nagyon szokott 13 cm-nél kisebb lenni felnőtteknél, az átlag 15-17 cm. Itt van egy link, ahol meg tudod nézni, hol kell mérni, és a méretek is szerepelnek:
Itt pedig olvashatsz a melltartóméretekről:
12éves kislányvagy.
még a kamaszkort sem érted el. mit aggódsz ezen? van még pár éved, mialatt nőni fog(sz)
teljesen jó.:D már ha úgyérted hogy 75/A vagy 75/B : ) ez a normális.: ) nekem is akkora volt aszthiszem 12 évesen.:D
14/L
12 éves vagy, biztos, hogy még fognak nőni. :) 12 évesen nekem sem volt mellem, pedig egy kicsit duci is voltam. Aztán 8. osztályban egyik percről a másikra nagyon beindultak a dolgok. :D
A női mell akár még 18-19 évesen is nőhet, ne ess kétségbe. :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!