Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 évesen jó ez a mellméret?

12 évesen jó ez a mellméret?

Figyelt kérdés

12 évesen jó a 75 cm-res mell? Tudom, hogy nem kellene vele még ilyen korban törődnöm, de mégis érdekel. Tisztában vagyok vele, hogy genetikától is függ, anyumnak elég kicsi van, viszont a többi családtagnak viszonylag nagy és tartok tőle, hogy nekem is kicsi lesz..(Tudom, hogy nem a mellméret számít, de engem mégis érdekel) Kérlek, ne hurrogjatok le a kérdésem miatt. Köszönöm a válaszokat! (:

12/L

2011. márc. 26. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a 75 centis mell ??
2011. márc. 26. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:

nincs olyan 75-centiméteres mell. mi az 75 centiméteres? olyan hosszú?

gondolom a kosárméretre gondolsz hogy 75/A vagy 75/B

én 13 éves vagyok,75/B, de mivel push-up melltartót hordok, ezért kicsit nagyobbnak és feszesebbenk látszik. biztos fog még a te melled nőni.

2011. márc. 26. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez nem adat. A 75 cm a mell alatti körméret, egy ducibb 12 évesnél normális.

A mell igazi mérete (szóval a lényeg) a betűjelzésben nyilvánul meg, ezek jelzik a kosarak méretét. 'A' a legkisebb kosár, ezután B, C, D, E, F.... ezek már nagyon nagyok.

2011. márc. 26. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, jó. Azt még nem tudhatod, hogy mekkora lesz a melled, még édestestvéreknél sem egyforma felnőtt korban. Nekem például nagy lett, a nővéremnek kicsi, a barátnőméknél pedig pont fordítva.

Ha már nő a melled, akkor a mell alatti méret kisebb, mint a mellbimbónál mért méret. A kettő közötti különbség nem nagyon szokott 13 cm-nél kisebb lenni felnőtteknél, az átlag 15-17 cm. Itt van egy link, ahol meg tudod nézni, hol kell mérni, és a méretek is szerepelnek:

[link]

Itt pedig olvashatsz a melltartóméretekről:

[link]

2011. márc. 26. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:

12éves kislányvagy.

még a kamaszkort sem érted el. mit aggódsz ezen? van még pár éved, mialatt nőni fog(sz)

2011. márc. 27. 01:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne akarj ilyen fiatalon nagy melleket, mert még évekig fejlődhet. Majd 10 év múlva aggódhatsz, bár akkor sem érdemes, mert egy kis mellű lány is lehet nagyon szép! :)
2011. márc. 27. 07:39
 7/10 anonim ***** válasza:
21:45! Nekem is 75 a mell alatti körméret, és vékony vagyok. 12L
2011. márc. 27. 08:27
 8/10 anonim válasza:

teljesen jó.:D már ha úgyérted hogy 75/A vagy 75/B : ) ez a normális.: ) nekem is akkora volt aszthiszem 12 évesen.:D

14/L

2011. márc. 28. 18:23
 9/10 anonim ***** válasza:
12,5 éves vagyok, nekem is 75/A a méretem, és nekem van az oszt.-ban a legjobb alakom ;)
2011. ápr. 2. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:

12 éves vagy, biztos, hogy még fognak nőni. :) 12 évesen nekem sem volt mellem, pedig egy kicsit duci is voltam. Aztán 8. osztályban egyik percről a másikra nagyon beindultak a dolgok. :D

A női mell akár még 18-19 évesen is nőhet, ne ess kétségbe. :)

26/L

2011. máj. 12. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!