Ugye ez a mellméret jó egy 13 éves lánynak?
Sziasztok!
Nem sokára 13 éves leszek, és szégyellem a melleimet.nem tudom miért, de valahogy irigylem azokat az osztálytársaimat, akiknek még nagyon pici.A mellméretem olyan 75-80A.Nyugtassatok meg, hogy az az én koromban még nem túl nagy.
Egy cici soha, soha nem lehet elég nagy! :)
De hidd el, hogy a kicsi cicis osztálytársaid meg a te méreteidet irigyelik.
17/F
Teljesen jó, a többiek akik még deszkábban, biztos irigyek. Amúgy nem ettől lesztek nagykislányok, de erre majd később rájöttök.
Örülj neki, hogy kezdesz nőiesedni, hordhatsz csinos melltartókat (ilyen méretre is van már) és elkezdesz nővé válni. Ez természetes folyamat ugyanúgy, mint a havi vérzés, a növekedés, a mutálás ésatöbbi. Butaság az ilyet szégyellni, ez az élet természetes velejárója, hogy fejlődsz normális ütemben, inkább örülj neki.
Köszi!
Igazából inkább 75-ös a hátam, csak kicsit nagyobbat vettünk. :) De már inkább B-s a cicim.A hátam meg sajna azért széles, mert kajakoztam. :(
egyáltalán nem nagy.:"D
nekem az osztályomban kb.3-4 csajnak ekkora 1-nek még semmi sincs,a többieknek 75/B-C[nekem 70-75/B-C]:D
én is szeretnék kisebbeket,de ez van.:(:D egyszer még örülni fogok neki:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!