Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ugye ez a mellméret jó egy 13...

Ugye ez a mellméret jó egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem sokára 13 éves leszek, és szégyellem a melleimet.nem tudom miért, de valahogy irigylem azokat az osztálytársaimat, akiknek még nagyon pici.A mellméretem olyan 75-80A.Nyugtassatok meg, hogy az az én koromban még nem túl nagy.

2010. júl. 8. 22:52
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%

Egy cici soha, soha nem lehet elég nagy! :)

De hidd el, hogy a kicsi cicis osztálytársaid meg a te méreteidet irigyelik.

17/F

2010. júl. 8. 22:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ők meg a tiedet irigylik :) Sőt, én is irigyellek, mert nekem 19 évesen van 80/A-s cicim, tehát már ilyen is marad, a tied meg még nőni fog :(
2010. júl. 8. 23:00
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. júl. 8. 23:02
 4/16 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
én mit szóljak, akit 13 éves korában már tejcsárdának csúfoltak? akkor már simán vertem a B kosarat... nem, szerintem az A kosár nem nagy, ha eltekintünk az extrém szúnyogcsípésnyi AA kosármérettől, akkor neked a legkisebb cicid van, amire már létezik melltartó. Ettől függetlenül topon vagy sportmelltartón kívül nem hiszem, hogy szükséged lenne másra, vagy akár azokra sem, ha jól érzed magad nélkülük. Két év múlva meg lehet, hogy már azon keseregsz, hogy nem nőtt tovább a melled :D azt és úgy kell elfogadni, ahogy éppen van, annyi más fontos dolog van az életben :) persze nekem is mondhatták 13 évesen :) majd 30 évesen meglátod, hogy igazam volt :)
2010. júl. 8. 23:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó, a többiek akik még deszkábban, biztos irigyek. Amúgy nem ettől lesztek nagykislányok, de erre majd később rájöttök.

Örülj neki, hogy kezdesz nőiesedni, hordhatsz csinos melltartókat (ilyen méretre is van már) és elkezdesz nővé válni. Ez természetes folyamat ugyanúgy, mint a havi vérzés, a növekedés, a mutálás ésatöbbi. Butaság az ilyet szégyellni, ez az élet természetes velejárója, hogy fejlődsz normális ütemben, inkább örülj neki.

2010. júl. 8. 23:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, semmi baj a ciciddel!
2010. júl. 9. 07:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A szám azt mutatja, hogy a hátad milyen széles, a betű, pedig a melled méretét. A 80/A azt jelenti, hogy széles a hátad és kicsi a melled. Magyarán egyáltalán nem nagy a melled, de lehet, hogy még fog nőni, hiszen 13 vagy.
2010. júl. 9. 14:21
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igazából inkább 75-ös a hátam, csak kicsit nagyobbat vettünk. :) De már inkább B-s a cicim.A hátam meg sajna azért széles, mert kajakoztam. :(

2010. júl. 9. 19:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Most még aggódsz miatta,egy-két év múlva már mosolyogsz rajta mert megtanulod kihasználni őket..... :D
2010. júl. 9. 21:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem nagy.:"D

nekem az osztályomban kb.3-4 csajnak ekkora 1-nek még semmi sincs,a többieknek 75/B-C[nekem 70-75/B-C]:D

én is szeretnék kisebbeket,de ez van.:(:D egyszer még örülni fogok neki:D

13/L

2010. júl. 9. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!