Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ugye ez a mellméret jó egy 13...

Ugye ez a mellméret jó egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem sokára 13 éves leszek, és szégyellem a melleimet.nem tudom miért, de valahogy irigylem azokat az osztálytársaimat, akiknek még nagyon pici.A mellméretem olyan 75-80A.Nyugtassatok meg, hogy az az én koromban még nem túl nagy.

2010. júl. 8. 22:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

most dicsekedni akarsz,ugye? :(

én örülnék ha ekkora lenne a mellem...15 éves vagyok és a 70/A-s melltartó behorpad rajtam,azaz semmi mellem,csak topot hordok,és a suliban deszkának csúfolnak,meg néha a többi lány is összebeszél a hátam mögött,és ez nagyon rosszul esik. és én sosem értettem azokat a lányokat,akik kisebb melleket akarnak(mármint itt nem arra gondolok,mikor valakinek nagyobb a melle mint a feje) hanem egy teljesen normális mellméretről,szóval szégyenlik,meg takargatják,holott: én ˝testem,lelkem˝ odaadnám ha nagyobb mellem lenne...

2010. júl. 9. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:
utolsó engem is deszknak csúfolnak de nekem 75/A melltartóm van és 12 éve svagyok..
2010. júl. 10. 10:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
jóóazz!! Igen el lehet ítélni, de mikor megnézek egy lányt a 3. a mell. 1:arc 2:testalkat 3:mell ....
2010. júl. 11. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:

ez semmi :)

nekem 80/E a mellméretem.

13/L

2010. júl. 11. 23:05
 15/16 A kérdező kommentje:

"most dicsekedni akarsz,ugye? :( "

Hát kösz szépen!!!Nem írtam le értetően?????

Nagyon sajnálom, hogy neked pici, de én meg azért adnám oda "testemet, lelkemet" (ahogy TE mondtad....)

Szóval ha csak itt izélsz, hogy én DICSEKVÉSBŐL (??!!) írok ide, akkor inkább előtte olvasd el még egyszer, hogy mit írtam.

A többieknek köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 18. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is 75/A-s és szerintem is túl nagyok:(
2010. dec. 9. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!