Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért emo valaki ha eggyáltalá...

Miért emo valaki ha eggyáltalán semmiért nem lehet világfájdalma? -. -"

Figyelt kérdés
én is emo vagyok de nagyon tud idegesiteni ha valakinek nincs oka arra hogy emo legyen... az én okom: apa maghalt:(((

2012. aug. 20. 16:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*meghal-javítás
2012. aug. 20. 18:32
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

Tudod az emo elvileg egy életérzés, mint a rock, viszont a sok idióta azt hozta a köztudatba, hogy az emo a világfájdalommal küzdő vasalthajú, csőnadrágos fiúk-lányok gyülekezete, akik vagdossák magukat, közben pedig a punk egyik alkategóriájáról beszélünk.

Én nem vagyok emo, sőt sehova se sorolom magam, megőrülök tőle, hogy mindenki kategorizálni akarja magát.

2012. aug. 20. 18:51
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
én is emo vok mert elfogyott a wc papír ;)
2012. aug. 20. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Emo vagy, mégis szart sem tudsz a dolgokról, na mindegy :) Engem meg ez tud idegesíteni.

Hányszor kaptad meg eddig, hogy semmit sem érsz, nincs értelme emonak lenni stb. ? Gondolom jópárszor. Mégis, nagyon nagy pofával mondod másnak, hogy ők nem emok, csak azért mert mások mint te. Ezek alapján pedig nem vagy sokkal különb, mint azok, akik neked is beszólnak.

VAN emo ismerősöm, ugyan nem a szerinted truemo aki "világfájdalommal" kel és fekszik nap mint nap, pedig sok mocsok van az ő életében is. Én pedig marha szarul érzem magam, mégsem vagyok emo, és nem is irkálom ki gyakorikérdésre a magánéletem, hiába fáj vagy bármi hasonló.

Várod, hogy talán valamikor mások is megértenek, miközben egy ugyanolyan ítélkező kis hülye vagy, mint a többiek.

15/L

2012. aug. 21. 13:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Azért mert sok a pózer.:) Bár mondjuk, az egyik ismerősöm is emo, de csak a stílusból... Nincs semmi "baja", nem szomorú, nem érti az emo érzéseket vagy ilyesmi, csak neki az emo stílus jön be, és ezért így öltözködik. Nekem személy szerint nincs semmi bajom az emo-kkal nagyon jól el vagyok velük. De remélem nem vagdosod magad, mert nem tehetek róla, de azt az egyet gyűlölöm! És az előttem szólók is akik azt írták, hogy legyél "öngyi" szégyellhetnék magukat. De visszatérve a témára, ha már itt tartunk, miért rocker valaki ha egyáltalán nem tud semmit az érzésekről? Senki se tudja...:) Pedig engem is zavar a dolog, de nem lehet mit tenni, ilyenek mindig voltak és mindig is lesznek. (Utánzók.) Részvétem apud miatt.
2012. aug. 21. 20:39
 16/20 Csuklyás... válasza:

szia részvét...

figyu abban igazuk van h1x tovább kell lépned....

de mindenki meghal 1x szval v beletörödsz v kinyirod magad

elöbb-utóbb kiderül ha van miért élned...tedd azt

2012. aug. 28. 13:30
 17/20 anonim válasza:
Azokat az "emo"-sokat poser emok-nak nevezik, akik igazából csak a stílus miatt lesznek "emo"-k.Én is emo vagyok és nekem is elegem van azokból akik poser-ek.
2013. márc. 7. 20:43
 18/20 Hella97 válasza:
Én nagyon sajnálom,s meg is értelek! Tény,hogy rossz dolog,ha még mindig ezen a tragédián görcsölsz,viszont természetesen nehéz túllépni rajta! Én is emo vagyok,mert én az a baj,hogy túl sokszor negatívan fogom fel az életemet,sorsomat!... Tudom,sok mindenki ítélkezik előre,mert lehordják az embert,hogy hogy lehet ilyennek lenni? Nos,ízlések s pofonok,de ez az élet...
2013. márc. 25. 19:40
 19/20 Hella97 válasza:
Sajnos mai napig keresem a helyemet.
2013. márc. 25. 19:42
 20/20 anonim válasza:
NA ŐK A POOZEREK VAGYIS AHOGY MI HÍVJUK LOOSEREK
2013. dec. 26. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!