Miért emo valaki ha eggyáltalán semmiért nem lehet világfájdalma? -. -"
Tudod az emo elvileg egy életérzés, mint a rock, viszont a sok idióta azt hozta a köztudatba, hogy az emo a világfájdalommal küzdő vasalthajú, csőnadrágos fiúk-lányok gyülekezete, akik vagdossák magukat, közben pedig a punk egyik alkategóriájáról beszélünk.
Én nem vagyok emo, sőt sehova se sorolom magam, megőrülök tőle, hogy mindenki kategorizálni akarja magát.
Emo vagy, mégis szart sem tudsz a dolgokról, na mindegy :) Engem meg ez tud idegesíteni.
Hányszor kaptad meg eddig, hogy semmit sem érsz, nincs értelme emonak lenni stb. ? Gondolom jópárszor. Mégis, nagyon nagy pofával mondod másnak, hogy ők nem emok, csak azért mert mások mint te. Ezek alapján pedig nem vagy sokkal különb, mint azok, akik neked is beszólnak.
VAN emo ismerősöm, ugyan nem a szerinted truemo aki "világfájdalommal" kel és fekszik nap mint nap, pedig sok mocsok van az ő életében is. Én pedig marha szarul érzem magam, mégsem vagyok emo, és nem is irkálom ki gyakorikérdésre a magánéletem, hiába fáj vagy bármi hasonló.
Várod, hogy talán valamikor mások is megértenek, miközben egy ugyanolyan ítélkező kis hülye vagy, mint a többiek.
15/L
szia részvét...
figyu abban igazuk van h1x tovább kell lépned....
de mindenki meghal 1x szval v beletörödsz v kinyirod magad
elöbb-utóbb kiderül ha van miért élned...tedd azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!