Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért emo valaki ha eggyáltalá...

Miért emo valaki ha eggyáltalán semmiért nem lehet világfájdalma? -. -"

Figyelt kérdés
én is emo vagyok de nagyon tud idegesiteni ha valakinek nincs oka arra hogy emo legyen... az én okom: apa maghalt:(((

2012. aug. 20. 16:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak divatból követik azt a stílust.
2012. aug. 20. 16:48
 2/20 anonim ***** válasza:
80%

Én is ímó vagyok, az én okom pedig hogy elfogyott a Globus majonéz, de nem baj mert anya már ment másikat venni.

Nőlj föl!

2012. aug. 20. 16:50
 3/20 A kérdező kommentje:
-.-"""""""""" most felb*sztad az agyamat
2012. aug. 20. 16:52
 4/20 anonim ***** válasza:
7%
Akkor vágjad föl az ereidet, bánom is én. Legyél "öngyi" úgy tudom hogy most ez is divat...
2012. aug. 20. 16:53
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

az hogy apud meghalt még nem ok arra hogy emo legyél... barátnőmnek hosszú szenvedés után édesanyja rákban halt meg, apját kórhában kezelik az alkohol problémái miatt, probál leérettségizni, amig a nővére a kisfizetéséből fenntartja a lakást meg kettejüket... mégse emo...

másik ismerösömnek szintén rákban 2 évi ágynyomás után az édesapja halt meg, a testvérének most mindkét veséje leállt, az áramot kikapcsolták náluk mert csak anyukája nyugdíjából nem tudták fizetni a rezsit, és inkább fát vettek télen, mert a bátyánál sokáig tartott a rokkantnyugdíj megállapítás (majdnem ugyvolt hogy nem is kap) gyermekvédelmi segélyre mégse jogosultak mert 100 ft-tal meg haladják a határt.. ő most váltott iskolát, mert kiközösítették osztálytársai, kezdheti előről a 9.-et mégse emo!

szóval a feltűnési viszketegségedet ne azzal akard kimagyarázni hogy apukád meghalt - bármennyire is fájdalmas

2012. aug. 20. 17:03
 6/20 A kérdező kommentje:
nincsenek feltűnési viszketegségeim... az lehet hogy ők nem emok gondolom ők nem érzékenyek annyira mint én.és nem azért lettem emo hogy rám figyeljenek hanem mert így olyan emberekkel találkoztam akiknek szintén hasonló problémái vannak és tök jóba lettünk és szerintem így barátok között könnyebb lesz átvészelni ezt a nehéz idöszakot. amugymeg nem az volt a kérdés hogy: Emo vagyok mondanátok olyan dolgokat amivel megbántanátok?-.-"" és ha ennyire gyűlölitek az emokat akkor mit kerestek ennél a kérdésnél??
2012. aug. 20. 17:19
 7/20 anonim ***** válasza:
72%

Miért szerinted akik nem emok azok már meg sem tudnak tèged érteni??elég hülye felfogás..

Mindegy,menj vágd fel az ered attol ralán jobban érzed majd magad.. Nemhogy inkább megpróbálnál továbblépni.. Tudod, egyszer mindenkinek meghal az édesapja, mégsem lesz emo.

És most fikázhatsz h én nem tudlak megérteni.. Nem érdekel.

2012. aug. 20. 17:29
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

az én apám is meghalt, emellett az átlagnál sokkal érzékenyebb vagyok még pszichológushoz is jártam mégsem vagyok emo.

te meg r.hadtul sokat tudhatsz az emo szubkultúráról ha szerinted valaki azért emo mert világfájdalma van.

de akkor adok még egy okot a világfájdalomra: az emo egy összelopkodott stílus, többnyire hardcore-ból, rockból és a japán stílusokból korcsosult össze.

az emósoknak csak egy kisebb csoportja (világszinten is) a depi vagyok öngyi leszek klub.

én személy szerint jobban emberszámba veszem azokat az emokat, akik bár külsőleg trúemok, normálisan viselkednek, életvidámak, mint azokat akik egész nagy fúdedepi idézetekkel sz..ják tele a fészbukk üzenőfalat.

2012. aug. 20. 17:42
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
amúgy tényleg trú emo lehetsz ha azért lettél emo mert mások is azok.
2012. aug. 20. 17:43
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

csak annyit kérdeznék: honnan tudod, hogy ki mennyire érzékeny hozzád képest?

ha már itt tartunk, nekem is meghalt édesapám, immáron 12éve. igaz akkor még kicsi voltam, hogy felfogjam egyáltalán mit is jelent az, hogy valaki meg hal, de ez szerintem nem ok arra, hogy ki milyen szubkultúrába tartozik.

nem ez határozza meg első sorban (bár valamicske köze lehet hozzá...), hogy ki milyen zenét hallgat, hogy gondolkodik a világról, hogy áll másokhoz.

én a rocker "társadalmat" gyarapítom, személy szerint pedig inkább death, trash, folk, heavy metált hallgatok, valamint ezek egyvelegét.

szóval, az, hogy neked is meghalt édesapád az meg nem ad okot arra, hogy emós légy. mindenhez kell tartalom, ez csak egy ok, ami kevés, illetve nem is jogos, hiszen, mint láthatod, elég sokan írták az itteni hozzászólásokban, hogy nekik is van elhunyt szerettük, még sem emók. tehát ne ez határozza meg azt, hogy emo vagy, hanem a gondolkodásod, zenei ízlésed stb.

2012. aug. 20. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!