Epilalom a labam es a szor nem eggyforman no vissza, miert? Van ahol eggyaltalan nincs de kb 2 het mulva ott is lesz
Előző válaszoló vagyok.
Amíg epilátort használtam a lábamra nem tudtam sehogyse megoldani, csak akkor volt szép hosszabb ideig ha megvártam hoyg teljesen visszanőjön a szőr.
Az én megoldásom az volt hogy gyantára váltottam. Azt mindenképpen úgy kell elkezdeni hogy előtte borotválod a lábad kb egy hétig hogy biztosan visszanőjön a szőr és utána kezded el. Kevésbbé fájdalmas és szép marad utána a bőröd. najó kivéve ha allergiás vagy rá :) de azért én ajánlom ezt.
Vagy csak mert letépi :D én is epilálom a hónaljamat de azért mert nem találtam rá jobb szőrtelenítési módot. Szebben leszedi mint a borotva noha így is 3-4 naponta csinálnom kell...gyantázni itthon nem tudom pedig már próbáltam párszor de egyszerűen nem esik kézre a szög, ha kozmetikushoz járnék akkoris meg kéne várnom míg megnő, szőröshónapljjal nyáron pedig nem mászkálok.
Amúgy eleinte mikor használni kezdtem az epilátort én is így néztem az ilyen jelenségekre hogy mégis mért nő vissza egyből a szőr. Aztán vhol olvastam hogy nem minden szálat tép ki van aminek csak a tetjét szakítja le.
Lehet idővel a megoldására is találok vmi cikket a neten :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!