Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy csajt elhivtam setalni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csajt elhivtam setalni, viszont nem tudom h mikor csokolhatom meg, (eggyaltalan elsoalkalommal? )

Figyelt kérdés

vagyis azt nm tudom h mik azok a gesztusok amikor megcsokolhatom, vagy melyek azok amelyeket peldaul akkor ad amikor csak azert jon el h ne sertsen meg.

en 18/f o 16/l

2011. nov. 12. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj a reakcióira! Például, mikor közel ültök egymással és sokat nézi a szád! Amúgy is érezni fogod, hogy na, itt az alkalom. Egyébként pedig vedd lazán. Első alkalommal nem szokás, de a másodiknál ki ne hagyd, mert onnantól vesztettél!
2011. nov. 12. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
dobálja a haját, nézegeti a saját kezét
2011. nov. 12. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Elsonel a pont. Én volam kint egy csajjal, elso randin megoleltem, másodikon már éreztem hogy tobb kellene, de sietett.

Jelek: hosszu csend, és a szemedbe néz, vagy a szádat nézi, mosolyog. Feléd van fordulva (tehát mindkét lábfeje geléd mutat, hulyeségnek hangzik, de egy csajt akinek ki van fordulva valamerre a lába, az valszeg el szeretne indulni.)

2011. nov. 13. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
és a harmadik egészített ki:)
2011. nov. 13. 00:26
 5/7 anonim válasza:
Nálam attól függ (19/L), hogy mióta ismerem a srácot. Ha friss ismeretség, nincs az az ég, hogy akár csók szintjén is közelebb engedjem magamhoz az első 3-5 randin belül. Bizalom-kérdés. :) Közben meg van olyan ismerősöm, akivel soha nem gondolkodtunk "úgy", mégis tudom, ha meg akarna csókolni, jól esne, és a helyén is lenne. Ellenvélemény az eddigiekhez képest, de van ilyen lány is a nagyvilágban. :)
2011. nov. 13. 04:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Elhiszed kedves 5.-ik, hogy ha olyan jó benyomást szerez nálad, hogy legszívesebben ráugranál és megölelnéd, az már rég felér egy csókkal is? Amíg nem tudod milyen a gyerek, addig ne mondj semmi olyat, hogy friss ismeretség és csak a 6.-ik randin eeeesetleg. :)
2011. nov. 13. 09:29
 7/7 anonim válasza:
Kedves hatodik, természetesen mindig vannak kivételek! ;) Egyszerűen csak nálam még nem volt rá példa. Olyan srácokkal szeretek mozogni meg találkozgatni, akiket legalább távolról ismertem azelőtt. :)
2011. nov. 14. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!