Nincs sok ruhám, de jól variálom őket. Slamposság?
Minap megkaptam egy "jóakarómtól" hogy slampos vagyok. nincs sok ruhámm de csinosan öltözködök és jól variálom össze kiegészítőkkel.
Pl most a nyári szezonon ezek a cuccaim vannak : 1 fehér sportos "p*csanadrág", 1 farmer anyagú piros rövidnaci, 1 farmer anyagú fehéres farmernaci,
ezeket variálom kb 6-7 felsővel (mindegyik más-más színű, mintájú)
ezen kívül van 2 egyberuhám is.
szandálom 2 van + 2 magas talpús szandál
Szerintem ez nem kevés ruha másoknak sokkal kevesebb van... Minőségileg meg mind jó állapotú nem többek 1 max 2 évesnél, én vigyázok a cuccaimra. Vásárolni nem úgy szoktam ruhát hogy veszek egy szatyorral, hanem ha van egy kis "felesleges" pénzem akkor veszek egy felsőt vagy egy gatyát 2-3 hónaponta.
ők gazdagok és anyuci apuci megvesz neki minden drága göncöt, de halottam már másoktól is az utcában h beszólogat a többi lánynak környékbeliknek.
nekem bőven elég ennyi ruha is.
jaj, nekem is van egy ilyen rokonom, aki egy ruhát kb. egyszer vesz fel. Engem meg mindig próbál "megoldani", hogy ne legyek olyan "igénytelen".
Ne figyelj rá. Nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!