Ha kicsit variálom, akkor ugyan azt a hatást kapom?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy, ha egy egész tojást ketté választunk, külön a sárgája külön a fehérje. És ha a sárgáját a hajunk tetejére kenjük, a fehérjét pedig a hajvégekre, mivel hogy a fehérje az javítja a hajvégek töredezését, a sárgája pedig fényesebbé teszi a hajat. Na de ha az egész tojást felverem(mint a rántottához) és úgy kenem az egész hajra akkor ugyan azt a hatást kapom?2011. jún. 15. 19:36
1/5 anonim válasza:
Szia!Pont ma próbáltam ki ezt először és én is úgy csináltam, hogy felvertem a tojást.Mindenhol bekentem és vártam kb 10 percet, csak aztán mostam le. A töredezésről még nem tudok nyilatkozni, de a hajam láthatóan fényesebb lett és úgy vettem észre, hogy világosabb is valamivel(természetes szőke vagyok, úgyhogy nagyon örültem neki) Szerintem próbáld ki, megéri:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :) Én is természetes szőke vagyok, úgy hogy ki is próbálom ma! :)
2011. jún. 15. 20:00
3/5 anonim válasza:
nem tudom hol hallottátok, hogy a fehérjét a végére kell! a fehérjét hajra tilos! SZÁRÍT! azt inkább zsíros arcbőrre szokták. a sárgája meg jo a végére, tövére, ricinussal keverve foleg. jó b vitamin forrás.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát én nem vettem észre hogy szárítana :/ De azért köszi :)
2011. jún. 15. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!