Reggel gyümölcsöt reggelizem, az ebédemet nem variálom, amit főzök a családomnak azt eszem én is, estére mit ajánlotok? Gyümölcs megint, vagy hadjam ki a vacsit?
Sovány,párolt,grillezett hús zöldséggel
20 deka sonka,paradicsommal
Sovány túró édesítővel,bármelyik jó.
A reggelihez 4 tojást még pluszba.
Nagy hiba nem reggelizni rendesen, mert egész nap éhes leszel. A családodnak sem fog ártani, ha ebédre olyanokat főzöl, amiben több a zöldség. Pl. Nekik sütsz csirkét rizzsel és párolt zöldséggel vagy salátával. Ők több rizst esznek, te több salátát.
Nagy hiba kihagyni a vacsorát, főleg hogy nem is reggelizel. A gyümölcs egészséges (a nap minden szakában), de ha 2-szer eszel jóllakásik, abban valószínűleg rengeteg lesz a gyümölcscukor.
Vacsora: saláta hússal, virslivel, sajttal, sonkával, főtt tojással vagy rántottával. Majonéz, bolti öntet, por tilos, fűszeres joghurtot rakhatsz rá.
Enis igy etkezem, mint Te es tartom a sulyomat, de igyekszem termeszetes es nem tartositott elelmiszert vasarolni, tehat vagy frissbol, vagy a fagyasztottbol fozok, es inkabb csirket es halat, vagy marha hust, mivel a sertest nem szeretik.
Delutan ha netan megehezek, akkor gyumolcsot, vagy haztartasi kekszet eszem, teaval.
Este vagy egyutt tartok a csaladommal, vagy pedig kulon eszem, ilyenkor szoktam, tokot sutni, krumlit a sutoben, ami nagyon finom es egeszseges is.
A tokot es a krumplit kette vagom es olajjal megkenem, es szoktam ra zoldeket rakni, frissen, s ettol nagyon jo ize lesz, aztan amikor kesz, yoghurttal fogyasztom.
Reggelire szolo, narancs, alma let szoktam, vagy zoldseglet, mivel ezek tisztitjak is a szervezetet!
Ha igy kezded a napodat, akkor az ehgyomorra elfogyasztott le utan 20 perccel mar ehetsz konnyebb eteleket, mert ez sem fog hizlalni.
A rendszeres mozgas, ami meg nagyon fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!