Miért nem esik le az embereknek, hogy nem a ruhák teszik az embert, hanem a kisugárzás?
Az a helyzet, hogy nem vagyok egy divatdiktátor, tök átlag cuccokat hordok, mégis mindegyik barátnőmnek olyan kell ami rajtam van :S
De ugyanez van a táskáimmal, kiegészítőimmel, sminkcuccaimmal. Pl felkenek egy nude körömlakkot, vagy egy türkiz lakkot, amiket most minden 2. lány hord, és állandóan kérdezik h honnan van, és rohannak venni. A szemspirálomat is kérdezik h milyen márka, mire legközelebb találkozunk, akkor szomorúan közlik h nekik nem lett ekkora és ilyen szép pillájuk.
Aztán pedig az öltözködés, csak farmert meg jeggingset hordok egyszerű atlétákkal, és pántos vagy pánt nélküli toppal, balettcipővel és azt vettem észre h állandóan bámulnak, pedig nem szoktam kicsípni magam, akkor se ha bulizni megyünk. Ja és mikor legközelebb találkozunk nagyon hasonló ruha van rajtuk, mint rajtam volt előzőleg.
Nem azzal van a baj, h utánoznak, hanem nem értem miért nem esik le nekik, h azt irigylik h elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok (pedig sok hibám van) és jól érzem magamat a bőrömben (amiért eléggé megdolgoztam, mert régen tényleg nem volt semmi önbizalmam, és még mindig van hova fejlődnöm).
Hasonlót tapasztalt vki?
divatosan öltözöl és ők is...egyébként azért a ruhának is van köze ehhez,hisz-ahogy már írták is-ha olyat veszel fel,amit nem szeretsz a kisugárzásod is 0 lesz...
egyébként elég sokan járnak atléta/topp/pántnélküli+szűk alsó(legyen az csőnaci,forrónaci,ceruzaszoknya,leggings vagy akár jeggings) pl én is...lehet ettől függetlenül utánoznak a színekben meg a hajadban...de szerintem elég hülyeség hiszen nem mindenki ugyanabban érzi magát jól...lehet hozzájuk nem is illik az a friozura mint amilyen neked van
amúgy én is észreveszem,ha van valami különlegesebb,új cuccom ami még a divatnak is megfelel és jól érzem magam benne utána van 1-2 ember aki olyat vesz fel...
Köszönöm a válaszokat :)
nem így öltözködnek egyébként
de a kérdésre is válaszolhatna vki
megértettem amit írtatok, arra szeretnék választ, hogy az emberek miért nem jönnek rá, hogy az önbizalom tetszik nekik a másikban?
Mert hiába lennék uilyen ruhákban, uilyen sminkcuccokkal, a hajam is ilyen lenne, csak nem fogadnám el magam, tuti nem utánoznának.
Szerinted hány ember van azzal tisztában, hogy a kisugárzás tesz vkit jó nővé? Mert sztem elég kevesen.
Az biztos h konkrét elképzelésem van mindenről, de szépnek nem tartom magam, a magabiztosságom is inkább csak fejlődő-félben van. A társaságban van több sokkal magabiztosabb lány is, aki tényleg nagyon jó csajnak tartja magát.
Nem vagy ezzel egyedül, sokan mondják h beképzelt vagyok akik nem ismernek. Sőt sokan meg is lepődnek, hogy többek között önbizalomhiány miatt is járok pszichológushoz.
21 éves vagyok :D
Csak azért voltam erre kíváncsi, hogy mások mit gondolnak, mert korábban is volt egy barátnőm, aki állandóan utánozott, de az már beteges szinten volt, össze is vesztünk, le is szálltam a témáról, aztán most megint ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!