Mi bajuk van az embereknek a fehér farmerrel egy férfin?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 09:35
1/7 anonim válasza:
Sokan b*zisnak vélik, pedig szerintem csak tudni kell hordani... például, ha egy rózsaszín felsővel veszed fel, ne csodálkozz, ha "bajuk van az embereknek", bár ahhoz se lenne közük.
2/7 A kérdező kommentje:
Pedig pl. egy jó kis rózsaszín inggel is nagyon jól néz ki :)
2011. dec. 17. 12:18
3/7 anonim válasza:
Nekem még a fehér farmer - rózsaszín ing komboval sem lenne bajom (persze csak ha izmos az illető), viszont a fehér CSŐfarmer az ultragáz. :S
4/7 anonim válasza:
kérdező, most lány vagy vagy bu.zi? rószaszín ing, fehér nadrág? úr isten...
5/7 A kérdező kommentje:
Csőfarmerről szó nincs :)
Kedves utolsó: nem talált egyik sem
2011. dec. 17. 12:32
6/7 anonim válasza:
Ha hawaii-n laksz,vagy minimum tengerparton,akkor még rendben van,ha idősebb vagy,és olyan a karaktered(mondjuk min. 40-50-60éves).
De fiatalokon normális környezetben: hányás.
7/7 anonim válasza:
Ez de hülyeség. :O Szerintem fel lehet öltözni ízlésesen fehér farmerral, bár az tény, hogy csak jó időben tudom elképzelni, nem télre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!