Miért fontos egyes embereknek az, hogy olyan cuccai legyenek, amik "nem jönnek vele szembe az utcán"?
Hát szerintem attól jobban érzik magukat. Egyszerűen erről van szó. Minden ember másra költ. Valaki több százezret költ sz.gépre, valaki hangcuccra, valaki autóra, pedig az anyagi körülményei nem engedhetnék meg és valaki ruhára.
Persze megfigyeltem, hogy például az autó teljesen elfogadott. Ha valaki vesz autót több millió Ft-ért senki sem szólja meg, senki sem mondja neki, hogy de jól megy anyagilag. De ha én veszek egy farmert 30-40 ezer Ft-ért, akkor rögtön megkapom, hogy teli vagyok pénzzel. Mondom, ezt miért nem X Y-nak mondjátok, aki most vett autót? De az természetes ugye és mindig arra hivatkoznak, hogy az kell a munkájához. Ugyan már. Kinézek az ablakon és tele a parkoló autóval. Nem hiszem el, hogy szinte mindenkinek a munkájához kell autó.
Szóval egész egyszerűen arról van szó, hogy mindenki másra költ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!