Hogyan "szoknyásítsam" magam?
Eddig mindig, de tényleg mindig nadrágot hordtam. Nem voltam férfias, csinos blúzokat vettem fel, magassarkút, vagy félcipőt, festem is magam, csak a szoknya maradt ki az életemből.
Most találtam egy ruhát a szekrényemben, felvettem utcára, és nagyon megszerettem.
Elmondanátok, hogy milyen szoknyát érdemes beszerezni télre ? Milyen hossz és fazon ? 163 centi vagyok, ha ez számít.
Olyasmi vagyok, mint a képen szereplő hölgy:
Én a térdig érőt javasolnám, mert ez azért elég hosszú ahhoz, hogy ne fázz fel télen sem (persze vastagabb harisnyával, csizmával, kabáttal), de azért nem is nyom össze optikailag. Szerintem még az is lényeges, hogy valami vastagabb, téliesebb anyagú szoknyát válassz, ha lehet!
Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, biztosan nem fogsz megfázni (legalábbis emiatt nem), és ráadásul nagyon csinos és nőies leszel. Szerintem egy szoknya (a fentebb említett módon hordva) semmivel sem hidegebb, mint mondjuk egy farmergatya, amiből sokszor kint van az ember dereka.
Kár, hogy csak kevesen gondolkodnak el a téli szoknyaviselésen, de örülök, hogy te már közéjük tartozol! :-)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!