Fiúk, lányok, mi a véleményetek arról, hogy lány létemre egyszerűen rosszul érzem magam szoknyában (holott mindenhol a nőiességet hangsúlyozzák, meg, hogy a nők, , elférfiasodnak")?
Szoknyákat nem szeretem, de viszont az egybe ruhákat igen. :D
Nyáron is inkább rövidnacit hordok
Régen evidens volt, hogy a lányokon szoknya van. Éppen a nadrágos lányok voltak a ritkák.
Pasi létemre nem szoknyafüggő, hogy megnézek-e egy csajt. Hosszú szoknyában kevésbé nézem meg, mint leggingsben. Persze azért a kinézet is sokat számít.
Én sem tudom elviselni magamon a szoknyákat sem a magassarkúakat és kézitáskákat. Sokan mondták h "majd nagyobb önbizalmad lesz lányos ruhákban"... Nálam abszolút nem így van, régen is próbáltam lányosabb lenni de sohasem volt jó akkor a közérzetem ha kizárólag lányos dolgokban jártam. Ha magamra kapok egy farmernadrágot, félcipőt v tornacipőt + pólót már magabiztosabb vagyok és jobb a közérzetem. Sohasem veszek fel csak azért valamit h mást megnyerjek (persze kiöltözöm ha olyan helyre megyek) a kinézetemmel.
Viseld te is mindig azt amiben jobban érzed magad, persze nem a ruha teszi az embert elsősorban de elárul valamit abból h ki vagy ill. mit képviselsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!