Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves lány vagyok. Az...

13 éves lány vagyok. Az osztályomban már mindenki festi magát, magassarkút hord. Én nem vagyok ilyen! Egy Converse cipőben, egy csőfarmerben és egy pólóban sokkal jobban érzem magam. De attól félek, így nem tetszem majd egy fiúnak sem! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 00:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Ne félj. Tetszeni fogsz nekik.
2012. jún. 30. 00:59
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jún. 30. 01:04
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Talán még jobban is fogsz tetszeni nekik. :)
2012. jún. 30. 01:06
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg elég szar osztályba jársz. Bár mindkettő sablon, semmi egyediség nincs a mostani tinikben...
2012. jún. 30. 01:25
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
ne félj ez a mai világ f*szsága hidd el ők azt hiszik ez szép és jó és hogy ettől jobban bejönnek a fiúknak. közbe idétlen az aki többnek akar kinézni mint ami majd nyilván eljön a szemfesték és a t*köm se tudja miknek az ideje de majd 16-17 évesen magas sarkú ugyan már normálisan se tudnak járni sok x lábú
2012. jún. 30. 02:06
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Majd jól tropára megy a bőrük a sok kencétől. Egyébként meg minden zsáknak meg van a maga foltja vannak fiúk, akik pont a te stílusodra buknak. Az agyonfestett csajok taszítják a srácokat, ki akar fülig festékes lenni egy smárolás után?

Az ilyen csajok hamar akarnak felnőni, azt hiszik így milyen felnőttesek pedig a nagyobb csajok simán kiröhögik őket. Sajnos nem soknak van önálló egyénisége te ragaszkodj a sajátodéhoz és ne add fel magad pláne ilyen libák miatt meg olyan pasik miatt se, akik a külsőségekre buknak.

2012. jún. 30. 02:24
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
5év múlva keress meg. :D
2012. jún. 30. 02:46
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

13 ÉVESEN??? 13 évesen festik magukat és magassarkút hordanak? Uramisten... =/ Én 13 évesen még a közelében nem voltam ezeknek, pedig nem vagyok öreg... de egy jó tanács: szerintem épp elég, ha 15-16 évsen akarsz tetszeni a fiúknak....

18/L

2012. jún. 30. 08:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete a húgom nyolcadikos ballagásán jártam. Döbbenten vettem észre, hogy sok osztálytársnőjének, aki festi magát, durvább szarkalábai vannak a szeme körül, mint nekem, pedig 26 éves vagyok! :o Vastagon állt rajtuk a smink, és látszott, hogy rendszeresen szoliznak is, valószínűleg már évek óta (azaz kb. 13 éves korukban kezdhették, ahogy a kérdező írja), sőt dohányoznak!

A pasik miatt ennyi idősen ne aggódj, viszont arra mindig gondolj, hogy amit teszel a bőröddel, azt megjegyzi, mindennek van következménye. A tiéd még hosszú ideig szép lesz és friss, a "nagylányoké" pedig akár már pár év múlva leharcolt és ráncos...

2012. jún. 30. 08:42
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Maradj olyan amilyen vagy. Ha valakinek tetszenél akkor magadért szeressen. Egyébként is én is 13 éves vagyok , mondjuk én sminkelem magam de csak szempillaspirállal ennyi elég lenne neked is. Úgy öltözködök én is ahogy mondtad , mondjuk az a póló lányos. Szóval a ruhád mintája és színe legyen lányos és akkor nem lesz szükséged a magassarkúra. :)
2012. jún. 30. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!