13 éves lány vagyok. Az osztályomban már mindenki festi magát, magassarkút hord. Én nem vagyok ilyen! Egy Converse cipőben, egy csőfarmerben és egy pólóban sokkal jobban érzem magam. De attól félek, így nem tetszem majd egy fiúnak sem! Szerintetek?
Úristen, végre egy normális lány, aki nem azt kérdezi, hogy 13 évesen milyen magassarkút vegyen fel!!! Ennyi idősen szerintem tök normális a tornacipő+csőfarmer+póló összeállítás. Nem veled van baj, az osztálytársaid öltözködnek k*rvásan. Majd ha az osztálytársaidat leszólítják az utcán, vagy neadjisten valami rosszabb történik velük a kinézetük miatt... Maradj ilyen!!! Ne változz meg más kedvéért! Különben is: ha egy fiú nem szeret úgy, ahogy vagy, akkor sehogy! Nem érdemes miattuk görcsölni. Majd jön egyszer egy srác, akinek pont te vagy az ideális!
U.i: Én még most se veszek fel magassarkút, max. alkalmakra. Szerintem 13 évesen gáz. Ha beszólnak, amiért te nem ilyen cuccokban jársz, állj ki határozottan a véleményed mellett és figyeld meg: fel fognak rád figyelni a fiúk is! Hajrá, remélem segítettem :) 14/L
13 évesen ez a normális.:))
és pont ezért fogsz nekik tetszeni.mert így nem állhatsz be a sorba a barbibabák mellé.:)
Egy cipőben járunk ! Én is 13 éves lány vagyok és az osztályom nagyrésze sminkeli magát , de
én is inkább a sportosabb cuccokat szeretem és sportcipöben farmerben és pólóban jobban érzem magam ,de szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödbe és mindig önmagadat add !! :)
Hát youtube-on is láttam, hogy ilyen 12-13 évesen bloggerkerdek. (SMINK blog). És több kencét használnak magukon, mint én, így a 17 felé közelítve. Eszméletlen.
Nekem sem tiszta az arcom, de nem használok alapozót. Elég a korrektor. Bőrradírt, tonicot használok. De 13 évesen, könyörgöm, minek?
Megtalálod életed párját, de ne 13 évesen akard ezt. Hanem mondjuk 15-16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!