Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves lány vagyok. Az...

13 éves lány vagyok. Az osztályomban már mindenki festi magát, magassarkút hord. Én nem vagyok ilyen! Egy Converse cipőben, egy csőfarmerben és egy pólóban sokkal jobban érzem magam. De attól félek, így nem tetszem majd egy fiúnak sem! Szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 00:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! :)
2012. jún. 30. 15:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, végre egy normális lány, aki nem azt kérdezi, hogy 13 évesen milyen magassarkút vegyen fel!!! Ennyi idősen szerintem tök normális a tornacipő+csőfarmer+póló összeállítás. Nem veled van baj, az osztálytársaid öltözködnek k*rvásan. Majd ha az osztálytársaidat leszólítják az utcán, vagy neadjisten valami rosszabb történik velük a kinézetük miatt... Maradj ilyen!!! Ne változz meg más kedvéért! Különben is: ha egy fiú nem szeret úgy, ahogy vagy, akkor sehogy! Nem érdemes miattuk görcsölni. Majd jön egyszer egy srác, akinek pont te vagy az ideális!

U.i: Én még most se veszek fel magassarkút, max. alkalmakra. Szerintem 13 évesen gáz. Ha beszólnak, amiért te nem ilyen cuccokban jársz, állj ki határozottan a véleményed mellett és figyeld meg: fel fognak rád figyelni a fiúk is! Hajrá, remélem segítettem :) 14/L

2012. jún. 30. 21:01
 13/21 anonim válasza:
100%

13 évesen ez a normális.:))

és pont ezért fogsz nekik tetszeni.mert így nem állhatsz be a sorba a barbibabák mellé.:)

2012. jún. 30. 21:36
 14/21 anonim ***** válasza:
én is ugyan így öltözködöm mint te :) és a suliból sok fiúnak tetszem így, a kifestett majom lányoktól hánynak.. !
2012. júl. 1. 12:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Te csinálod jól, ne is kövesd őket. Ők 20 évesen kiégett ribik lesznek, neked meg csak akkor kezdődik az igazi habzsi-dörzsi;)
2012. júl. 1. 14:54
 16/21 anonim válasza:
100%
ÉN pontosan ugyan ilyen vagyok mint te csak 14 éves, de már nálam is az osztályból szinte mindenkin 2 tonna festék van, és azt hiszik hogy nagyon szépek meg minden, de láttátok volna őket mikor strandoltunk osztálykiránduláson 7. ben !A fiúk lefröcskölték öket és volt akiről csak úgy folyt a smink. Cink... Ja és kajánál smink mélkül nem ők voltak a leg vonzobb emberek, higy már 2 éve csak kisminkelve láttuk őket és úgy szoktuk meg. Mindent egybevéve tök felesleges még szal maradj az aki vagy... :)
2012. júl. 7. 00:01
 17/21 Csiriomókus válasza:
Figyelj ezek lesznek azok a nők amelyik ki vannak élve korán kezdik buli pasik szemceruza stb. későig sorolhatnám de figyelj ha valaki beléd fog szeretni azért lesz mert nem egy vagy a sok közül és olyannak fog szeretni amilyen vagy és nem a külső számít hanem a belbecs ami benned van és nem az amit mutatni tudsz lehetsz plasztik szőke szolárium barna méteres körmökkel egy izmos pasit átkarolva később ha úgy érzed jól magad és ne próbálj meg senkinek sem meg felelni vagy ne enged magad megváltoztatni egyetértek a helyzeteddel meg szerintem is egyszerűbb felkapni reggel egy farmert egy pólót és az elnyűtt nikedat nem a tükör előtt szenvedni hogy meleg van elfolyik a sminked stb. nem értek ehhez de hiddel megtalálod egyszer az igazit és egy szó, mint 100 úgy fog szeretni mint senki és AMILYEN VAGY !!!!
2012. júl. 7. 03:50
 18/21 anonim válasza:
De fogsz :) És így magadnak adod ki magadat, tehát ha beléd szeretnek lehetsz önmagad, ami szerintem fontos.
2012. júl. 12. 23:51
 19/21 anonim válasza:

Egy cipőben járunk ! Én is 13 éves lány vagyok és az osztályom nagyrésze sminkeli magát , de

én is inkább a sportosabb cuccokat szeretem és sportcipöben farmerben és pólóban jobban érzem magam ,de szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni a lényeg hogy jól érezd magad a bőrödbe és mindig önmagadat add !! :)

2012. júl. 16. 16:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát youtube-on is láttam, hogy ilyen 12-13 évesen bloggerkerdek. (SMINK blog). És több kencét használnak magukon, mint én, így a 17 felé közelítve. Eszméletlen.

Nekem sem tiszta az arcom, de nem használok alapozót. Elég a korrektor. Bőrradírt, tonicot használok. De 13 évesen, könyörgöm, minek?

Megtalálod életed párját, de ne 13 évesen akard ezt. Hanem mondjuk 15-16.

2012. júl. 23. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!