Vannak olyan napok amikor csűnyának érzem magam aztán meg szépnek veled is van ez így?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 08:51
4/10 anonim válasza:
Nem csodálom, ha egy csőnacis (ne adj Isten szakadt ráadásul), tornacipős valaki megnézi magát a tükörben és csúnyának találja magát! Aztán valahogyan elmegy egy színházba, ahová "sajnos" picit ki kell öltöznie (szoknya + normális cipő + felső) és így meg szépnek találja magát. Vajon miért? A nőies megjelenés az ami igazán széppé tesz egy nőt (többek közt)! Fura, hogy manapság a szoknya már kiöltözésnek számít.
21/f
5/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz de én 14 éves vagyok még nem kell olyan nagyon nőiesnek lennem... Vagy igen?
2012. jún. 27. 14:35
6/10 anonim válasza:
velem is van ilyen, főleg mikor sötétebbek a karikáim és kiragyásodok..vagy van amikor egyszerűen szépnek látom magam (nem öltözködés, hanem arc), valamikor meg el tudnám bőgni magam, hogy nálam mindenki szebb.
7/10 anonim válasza:
Ez összefüggésben van a menstruációs ciklussal, akkor vagyunk a legszebbek, ha termékenyek is (tehát középidőben).. Persze, ez nem következik egyenesen belőle, azokon a napokon kívül is van, hogy szebbek vagyunk, de akkor a kisugárzásunk is más :) 19/L
8/10 anonim válasza:
"Ez igaz de én 14 éves vagyok még nem kell olyan nagyon nőiesnek lennem... Vagy igen?"
Kelleni éppen nem kell, de attól még lehetsz az!
21/f
9/10 anonim válasza:
jajj utolsó hagyd már abba a hülyítést. 14 évesen még LÁNY. Majd legyen nőies ha NŐ lesz....
10/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Manapság pont ez a baj, hogy a sok 14-15éves már nőnek érzi magát. Pedig attól, hogy nő a cicije és szőrösödik a puncija, még ugyanolyan éretlen kislány. Inkább örülni kéne, hogy vannak még ilyen lányok is, mint a kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!