Előfordulhat, hogy valaki nem találja szépnek a saját gyerekét, amikor megszületik?
Sok kisbaba nem szép rögtön szülés után.Nyúzott,vörös,esetleg hámlik...
Nekem a lányom másnapra lett igazi kis szépség.
A barátnőm mesélte, hogy mikor ő megszületett, az apukája első mondata az volt, hogy "Úristen, de ronda!". Igaz, koraszülött is volt. Ennek ellenére imádja az apukája és nagyon szép lány lett belőle.
Akármit is mond majd a férjed, ne feledd, hogy nem azon múlik, mennyire fogja szeretni, hogy az első pillanatban, vagy napokban mennyire látja szépnek.
Esetleg megkérheted rá, hogy ha nem tetszik neki, azt ne mondja neked. Te pedig próbáld kibírni, hogy nem kérdezgeted tőle óránkánt, hogy "Ugye milyen gyönyörű?". :)
Én rettegtem a szülés előtt, hogy mi lesz, ha nem fog tetszeni. És először furi volt, nem volt az a gyönyörű baba, de mikor végre kettesben maradtunk, és teltek a napok, egyre szebb lett. De senkinek nem mertem bevallani, hogy mikor megszületett, nem láttam gyönyörűnek.
Van egy barátnőm, akinek nem volt egy szépség a babája az első hónapokban, de négy hónapos korára hihetetlen szép lett. Sokat fog változni az első időkben, és néhány nap alatt akkor is ő lesz a legszebb baba apucinak.
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!