Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordulhat, hogy valaki nem...

Előfordulhat, hogy valaki nem találja szépnek a saját gyerekét, amikor megszületik?

Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Igen sajnos vannak ilyenek.Nekem van egy nevelt lányom mivel ,hogy az anyukája le mondot rola és folyamatosan azt mondja hogy neki csunya lány van és hogy nem is ő szülte.Pedig ez nem így van .
2008. nov. 18. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Én imádtam első pillanattól a kislányom, mégis úgy láttam, hogy elég csúnyácska volt az első napokban, hetekben. Persze azóta "kikupálódott", és most 7 hónapos és gyönyörű!
2008. nov. 18. 17:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért érdekel, mert a párom mesélte / neki van már két gyereke az előző kapcsolatából/, hogy mikor megszületett a fia ez volt az első reakciója, és félek, hogy most is ez lesz, az engem nagyon bántana. Egy hetem van még a szülésig, és most ilyeneken töprengek.
2008. nov. 18. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok kisbaba nem szép rögtön szülés után.Nyúzott,vörös,esetleg hámlik...

Nekem a lányom másnapra lett igazi kis szépség.

2008. nov. 18. 17:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm mesélte, hogy mikor ő megszületett, az apukája első mondata az volt, hogy "Úristen, de ronda!". Igaz, koraszülött is volt. Ennek ellenére imádja az apukája és nagyon szép lány lett belőle.

Akármit is mond majd a férjed, ne feledd, hogy nem azon múlik, mennyire fogja szeretni, hogy az első pillanatban, vagy napokban mennyire látja szépnek.

Esetleg megkérheted rá, hogy ha nem tetszik neki, azt ne mondja neked. Te pedig próbáld kibírni, hogy nem kérdezgeted tőle óránkánt, hogy "Ugye milyen gyönyörű?". :)

2008. nov. 18. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Ez azon is múlik,hogy szépnek tűnik e vagy nem,hogy császáros -e vagy sem.
2008. nov. 18. 18:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ:))
2008. nov. 18. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
A családi legenda szerint mikor öcsém született, kék-zöld, gyűrött volt, és anyám mondta rá, hogy olyan, mint valami kis béka. A nővérke meg is fenyegette, hogy ezt feltétlen elmondja majd a gyereknek:)A lényeg: öcsém a klasszikus gyerekszépség lett, gömbölyű buksi, pisze orr...és a szüleim imádták. Szerintem ne aggódj, nem azért fogja szeretni a párod, mert szép.
2008. nov. 18. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Én rettegtem a szülés előtt, hogy mi lesz, ha nem fog tetszeni. És először furi volt, nem volt az a gyönyörű baba, de mikor végre kettesben maradtunk, és teltek a napok, egyre szebb lett. De senkinek nem mertem bevallani, hogy mikor megszületett, nem láttam gyönyörűnek.

Van egy barátnőm, akinek nem volt egy szépség a babája az első hónapokban, de négy hónapos korára hihetetlen szép lett. Sokat fog változni az első időkben, és néhány nap alatt akkor is ő lesz a legszebb baba apucinak.

Szép szülést!

2008. nov. 18. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!