Nektek bejönnek a neon színű ruhák? Ha igen/nem miért?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 21:38
1/21 anonim válasza:
imádom, évek óta:)feltünő és bennem van egy ilyen ösztönös lázadás egész kicsi korom óta:)
23l
2/21 anonim válasza:
Nekem bejön :) Azért, mert szerintem jól néz ki :)
3/21 anonim válasza:
Mértékkel. Szóval szerintem az úgy nem néz ki jól, ha már több km-re is felismernek, mert annyira rikítasz. De ízlésesen nagyon szép! :)
4/21 anonim válasza:
kicsit idegesít h mindenkin ugyanaz a póló csak más neon szín van benne de amúgy imádom :)))
5/21 anonim válasza:
Nemnagyon mert divatcucc meg nem az én stílusom.De mondjuk kiegészítőbe jól néznek ki és ruhába is van ami tetszik.
6/21 anonim válasza:
Nekem csak fehérneműm van, de a barna bőrömön nagyon jól mutat:) meg egy nyári felsőm, aminek a hátán a pántok, amúgy fekete az egész, de olyan hatást kelt, mint a monster energiaital:). Csak azért vettem meg, nagyon tetszik.
7/21 anonim válasza:
Hát nekem nagyon nem. Egyrészt,mert baromi rikító és mivel nincs feltűnési viszketegségem és nem követem mindenáron a divatot ezért eszembe sem jutna felvenni. Meg engem a szövegkiemelőre emlékeztet, szóval nem, ezt nem nekem találták ki.
20/L
8/21 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek!!! Én nem divatból hordom, mert többnyire nem érdekel más emberek véleménye. Azért hordom, mert tetszik, és a Neon Trees jut az eszembe róluk!! XD
9/21 anonim válasza:
Nagyon kevés darab van, ami tényleg szép és ízléses. Ami már 2km-ről rikít, nnnna az egyáltalán nem:D
10/21 anonim válasza:
addig tetszett amíg nem rohangált mindenki abban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!