Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek bejönnek a neon színű...

Nektek bejönnek a neon színű ruhák? Ha igen/nem miért?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 21:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

imádom, évek óta:)feltünő és bennem van egy ilyen ösztönös lázadás egész kicsi korom óta:)

23l

2012. aug. 6. 21:41
 2/21 anonim ***** válasza:
Nekem bejön :) Azért, mert szerintem jól néz ki :)
2012. aug. 6. 21:58
 3/21 anonim ***** válasza:
44%
Mértékkel. Szóval szerintem az úgy nem néz ki jól, ha már több km-re is felismernek, mert annyira rikítasz. De ízlésesen nagyon szép! :)
2012. aug. 6. 22:23
 4/21 anonim ***** válasza:
kicsit idegesít h mindenkin ugyanaz a póló csak más neon szín van benne de amúgy imádom :)))
2012. aug. 6. 22:28
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nemnagyon mert divatcucc meg nem az én stílusom.De mondjuk kiegészítőbe jól néznek ki és ruhába is van ami tetszik.
2012. aug. 6. 22:29
 6/21 anonim ***** válasza:
Nekem csak fehérneműm van, de a barna bőrömön nagyon jól mutat:) meg egy nyári felsőm, aminek a hátán a pántok, amúgy fekete az egész, de olyan hatást kelt, mint a monster energiaital:). Csak azért vettem meg, nagyon tetszik.
2012. aug. 6. 22:30
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem nagyon nem. Egyrészt,mert baromi rikító és mivel nincs feltűnési viszketegségem és nem követem mindenáron a divatot ezért eszembe sem jutna felvenni. Meg engem a szövegkiemelőre emlékeztet, szóval nem, ezt nem nekem találták ki.

20/L

2012. aug. 6. 23:07
 8/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek!!! Én nem divatból hordom, mert többnyire nem érdekel más emberek véleménye. Azért hordom, mert tetszik, és a Neon Trees jut az eszembe róluk!! XD
2012. aug. 6. 23:16
 9/21 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés darab van, ami tényleg szép és ízléses. Ami már 2km-ről rikít, nnnna az egyáltalán nem:D
2012. aug. 6. 23:32
 10/21 anonim ***** válasza:
addig tetszett amíg nem rohangált mindenki abban.
2012. aug. 7. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!