Ti nem unjátok rohattul, ezeket a h*lye NEON színeket?
Én személy szerint hányok!:S
És ti?
14/L
Én nem unom, csak alapból nem tetszik. Vannak olyan lányok, akik úgy veszik fel ezeket a ruhadarabokat, mintha jól állna nekik, ám ez nem így van, szerintem ezek a ruhák csak a karcsú lányoknak áll jól, és olyanoknak akiknek barna a bőre.
Pl ez jó.: [link]
Ez viszont baszottul nem: [link]
Szóval igazából nincs bajom vele, csak hogy némelyik ember olyan ízlésficamos, úgy válogatja össze, hogy nem is passzol egymáshoz az alsó-felső, és még csak tisztában sincs a korlátaival, hogy mit vehet fel és mit nem
Nem,nem unom.
De felvenni sem veszek fel ilyeneket.
Én azt nem szeretem, hogy ízléstelenül hordják. Ettől függetlenül túlságosan is elterjedt, pedig kevesen tudják jól viselni. A hétvégén láttam: 2 méterre állt egymástól egy 40-es nő neon-pink és fekete csíkos felsőben, mellette meg kb. 13-14 évesen ugyabban a felsőben, csak a pink helyett neon-narancssárga volt. Szóval mindenki hordja. Nekem kicsit szemet sértő, dehát teljesen más a stílusom.
Ami vicces amúgy, hogy múltkor ültem a vonaton és két vasutas nézte a síneket, egyiken sárga másikon zöld neonmellény volt, leszálltam a vonatról és két barátnő pont ezekben a neonszínekben pompázott :D Úgyhogy én vasutasoknak hívom az ilyeneket :D
Ettől függetlenül én már láttam jó összeállításban is, csak hát nem itthon, hanem a neten, divatblogon. Sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!