Ti nem unjátok rohattul, ezeket a h*lye NEON színeket?
Figyelt kérdés
Én személy szerint hányok!:S
És ti?
14/L
2012. júl. 31. 14:50
11/16 anonim válasza:
Nem unom, de ízléstelenek, meg vakítanak...
12/16 anonim válasza:
én sem unom,s szerintem nem feltétlenül csak barna lányon muta..mm nem a neonsárga vagy neonzöld,de azért egy neonnarancs,vagy élénk neonpink szerintem fehérebb lányon is ok
13/16 anonim válasza:
engem rohadtul hidegen hagy mások öltözéke
14/16 anonim válasza:
engem az idegesít h minden 2. emberen ilyet látok az utcán a többi meg amerikai vagy brit zászlós ruhákat visel. engem csak ez idegesít...
15/16 anonim válasza:
Én utálom őket. Mondjuk én mindig is inkább retro-elegáns cuccokban jártam, úgyh öltözködésem nem érinti. :D (14/F)
16/16 anonim válasza:
Én nem, szerintem lehet ízlésesen viselni, főleg kiegészítőkben, szerintem például jól néz ki egy neonszínű balerinacipellő vagy karperec. 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!