Csajok! Nektek bejönnek a papucsos fiúk?
Figyelt kérdés
A volt barátnöm azt mondta hogy a fiatal fiuk nyáron inkább tornacipõt vagy sportcipõt hordjanak mert a papucsos fiuk nem jönnek he annyira a csajoknak. Igaz ez?2012. júl. 31. 03:37
2/9 anonim válasza:
Szegény fiúk megsülnek nyáron sportcipőben szerintem. Engem nem zavar se a papucsos, se a szandálos fiú.
3/9 anonim válasza:
Én mindig szandálban vagyok meg mezítláb, csak télen nem, meg hûvös tavasszal, ôsszel. Hetero vagyok, de az ilyen nôk véleményét lesz'rom.
4/9 anonim válasza:
hát attól függ milyen papucs ..csak ne szandál legyen zoknival
6/9 anonim válasza:
Nem tetszenek a lábujjközös pacskeros fiúk, csak a strandon tartom elfogadhatónak. A városban koszos lesz a lába, slattyog, csattog, cuppog. Lányokon sem praktikus, én nem hordok ilyet csak strandon, de egy lánynak mégiscsak szebb a lába, úgyhogy rajtuk elmegy 27/L
7/9 anonim válasza:
Ha helyes a fiú, akkor majd pont azt fogom nézni, hogy milyen cipője van. Ha meg nem tetszik, akkor bakancsot is húzhat, nem fog érdekelni.
8/9 A kérdező kommentje:
Na jah, de a csaj azt mondta, hogy picit ront az összképen ha papucsban van a srác, és azt hiszem a válaszok alapján, hallgatok a csajszira :))
2012. aug. 2. 01:05
9/9 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de nem hordanék az utcán papucsot.
20 éve még csak az etnikum járt papucsban az utcán (pedig akkor is voltak meleg nyarak), de úgy látszik, hogy nem őket emeltük fel magunkhoz, hanem mi igénytelenedtünk le hozzájuk.
Megjegyzem éltem trópusi éghajlaton, ott ha férfiember szandálban/papucsban ment volna be a munkahelyére dolgozni, abban a pillanatban hazazavarták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!