Szerintetek ez az öltözet "qr**s" lenne?
Egy fekete melltartóra vennék fel egy fehér ujjatlan felsőt, aminek az elején csipkeminta van (elég átlátszó), és kilátszana a melltartóm alatta. És ehhez vennék fel egy combközépig érő farmerszoknyát és egy fekete combfixet (aminek kilátszik a "teteje", a csipkés része). És még egy fekete 7 cm-s magassarkú.
Nagyon nem kéne ilyet felvennem?
16 és ilyen ruhában akarsz megjelenni első randin?!
mellesleg: szerintem külön-külön is fura. Inkább visszafogott legyél, mert ez nagyon k*rvás.
Nekem nem az jutna rola eszembe, hogy k.rvas, hanem siman az, hogy igenytelen.
Feher felso ala fekete melltartot felvenni hatalmas hiba, ha direkt csinalod, akkor pedig kifejezetten gaz. Es forditva sem jobb.
A combfixen a csipke pedig nem azert van, mert nyilvanosan mutogatni kell, hanem azert hogy neked es a partnerednek szep latvany legyen.
Nem ertem, hogy miert kell direkt rosszul feloltozni.
Váó, 16 évesen? Ausztriában már legálisan állhatnál az út szélére... :)
18/f
Thor, a villámok istene
Ha nem az a célod hogy az első randin meg akarjanak dugni akkor hanyagold a combfixet meg a mellvillogtatást. A magassarkú is csak akkor jó ha normálisan tudsz benne járni, és nem tűsarkú.
Egyébként meg azt írod a szoknya combközépig ér, és hát ha odáig le van tolva egy combfix az inkább nevetséges mint szexi. Extramini szoknyákhoz lehet combfixet villogtatni, olyanhoz ami épp a feneked alatt végződik.
Nekem nem az jutna róla először eszembe, hogy k*rvás. Az már annál inkább eszembe jutna, hogy borzasztóan igénytelen, és stílustalan.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!