Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen öltözet tetszik nektek a lányokon?
Figyelt kérdés
1. Miniszoknya, tűsarok (elegánsan, nem ribancosan)
2. Farmernadrág, poló, sportos cipő.
3. Csajszis top egy normális nadrággal és topánka.
Na?
2009. ápr. 13. 17:48
1/15 anonim válasza:
Csajszis top egy normális nadrággal és topánka.Szerintem a topanka nagyon sexy tud lenni egy csaj laban...:D;)
2/15 anonim válasza:
2-es variáció
(én pl. a farmert imádom a lányokon :$ :) )
4/15 anonim válasza:
Szeretem a szoknyát, a toppot és a sportos cipőt :)
6/15 anonim válasza:
legfőképp a második, de a szoknya is meg a magassarkú se rosz
7/15 anonim válasza:
hát nekem szinte bármi jo de farmer a kedvencem de ha ossze illetek és jofej csaj vagy ugyse a ruhád fogja érdekelni :)
8/15 anonim válasza:
Szia, szerintem ez az egyéniségtől függ, kérdés melyik öltözetben érzed jól magad. Mert ha feszegve hordod, akkor nem tudod igazán magadat adni, ami rosszabb mint ha épp nem a fiú izléséhez öltözől.
9/15 anonim válasza:
Mind3 írtóan szexi tud lenni:) Csatlakozom az előttem szólóhoz: amiben jól érzed magad. farmernadrág, csajszis top és egy normális cipő (nem feltétlenül sport)
10/15 anonim válasza:
Haza kell menni és le kell venni róla. Egyébként meg ne legyen emos, lila szürke, vagy kockás esőkabát pom-pomos rozsaszin orrcsipesszel. :) A többi jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!