Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi az az öltözet, ami felizgat, vagy ami után megfordulsz a fiú/lány után? Kort, nemet írjatok!
Nekem: lány, hosszabb haj, ízléses, szép farmer, fehér hosszúujjú ing, kék, szürke, vagy fekete mellény, én ha egy ilyen lányt látok, biztos, hogy megakad a szemem.
17/F
Igazából nem a ruha teszi, az embert. Tehát, ha egy olyan lány jön szembe aki tetszik nekem, akkor mindenképpen megfordulok. Az más kérdés, hogy leszólítom-e vagy nem.
Ami után viszont biztosan megfordulok, ha egy lány ádámkosztümöt visel, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül:)
jaj majdnem lemaradt:) 19/F
Számomra sokkal izgatóbb az, ha egy számomra ismeretlen nőt szexi ruhában látok, mintha full meztelen lenne.
És hogy milyen a szexi ruha? Nehéz meghatározni.
Lehet egy nyúlott póló, ami alatt nem visel melltartót. Lehet egy ujjatlan, nem vállpántos, hanem nyak mögött kötős blúz, amiben oldalt kisejlenek a melleinek "oldalsó" ívei.
Nagyon bejön :-)
30F
Túl sok lány után nem lehet megfordulni, mert javarészt egyenpuncik rohangálnak mindenfelé: ugyanúgy néz ki mind.
Én már csak azokat a lányokat nézem meg, akik valamiért nem úgy öltöznek, mind a nagy többség - legyen nőies, meg legyen, ami megfogjon benne (konkrét példát nem tudnék mondani).
Nekem a sötét kordnadrág és ing kombináció valamiért nagyon bejön, főleg világosbarna vagy szőke hajú fiúkon. De a párom leginkább akkor tetszik ha semmi nincs rajta. :)
L/21
A bőrnadrág, kabát meg fog egy pasin. :)
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!