Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok! Mi az az öltözet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Mi az az öltözet, ami felizgat, vagy ami után megfordulsz a fiú/lány után? Kort, nemet írjatok!

Figyelt kérdés

Nekem: lány, hosszabb haj, ízléses, szép farmer, fehér hosszúujjú ing, kék, szürke, vagy fekete mellény, én ha egy ilyen lányt látok, biztos, hogy megakad a szemem.

17/F

2009. szept. 25. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyenruha. :P De amúgy imádom, ha egy pasinak fel van tűrve az ing/pulcsi ujja. Olyan macsós. :) 16/L
2009. szept. 25. 21:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
mndegy csak ne olyan cuccban legyen ami már egy hete rajta van...
2009. szept. 25. 21:54
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

Igazából nem a ruha teszi, az embert. Tehát, ha egy olyan lány jön szembe aki tetszik nekem, akkor mindenképpen megfordulok. Az más kérdés, hogy leszólítom-e vagy nem.

Ami után viszont biztosan megfordulok, ha egy lány ádámkosztümöt visel, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül:)

jaj majdnem lemaradt:) 19/F

2009. szept. 25. 22:02
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
a legjobb az amikor a csajon már csak egy bugyi meg egy melltartó van...az a legizgatóbb
2009. szept. 25. 22:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Számomra sokkal izgatóbb az, ha egy számomra ismeretlen nőt szexi ruhában látok, mintha full meztelen lenne.

És hogy milyen a szexi ruha? Nehéz meghatározni.

Lehet egy nyúlott póló, ami alatt nem visel melltartót. Lehet egy ujjatlan, nem vállpántos, hanem nyak mögött kötős blúz, amiben oldalt kisejlenek a melleinek "oldalsó" ívei.

Nagyon bejön :-)

30F

2009. szept. 25. 23:04
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Túl sok lány után nem lehet megfordulni, mert javarészt egyenpuncik rohangálnak mindenfelé: ugyanúgy néz ki mind.

Én már csak azokat a lányokat nézem meg, akik valamiért nem úgy öltöznek, mind a nagy többség - legyen nőies, meg legyen, ami megfogjon benne (konkrét példát nem tudnék mondani).

2009. szept. 25. 23:33
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a sötét kordnadrág és ing kombináció valamiért nagyon bejön, főleg világosbarna vagy szőke hajú fiúkon. De a párom leginkább akkor tetszik ha semmi nincs rajta. :)

L/21

2009. szept. 26. 02:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A bőrnadrág, kabát meg fog egy pasin. :)

20/N

2009. szept. 26. 09:34
 9/17 anonim válasza:
100%
30F.A mini ruhákra mindig beindulok.Imádom a csinos női lábakat.Fekete harisnya,combfix,tanga.
2009. szept. 26. 10:22
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
mikor már annyi ruha van rajta,h a szemem röntgenezni tud...akkor fordulok meg:D 17f
2009. szept. 26. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!