Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden lány nemet mond nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány nemet mond nekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnapi bulin is kettő lány nemet mondott nekem arra hogy.: Elnézést, hölgyem de szabad egy táncra vagy egy italra (természetessen a humor miatt mondom igy:D). Vagy szerintetek mi lenne az a szöveg ami igazán bejönn a nőknek? Mert már több mint két éve az összes lány nemet mond nekem.Lassan meleg leszek.
2011. ápr. 25. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem kell szöveg:D mert béna, és erőltetett

menj oda, ha beszélgetnek, hallgass érdeklődve és ha hozzászólsz, mondj valami értelmeset vagy vicceset

nem kell állandóan dumálni vagy nyomulni

2011. ápr. 25. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:

először is nem poénkodva, másodszor képzelem hogy tetted: egy csapat lányhoz odamentél, és a legszebbtől kérdezted meg.

odamész a bárpultnál egyedül ülő lányhoz, kérsz egy italt, beszélgetsz vele, és utána

sajnos ez már nem az avilág, ahol a lányok mind táncolnak

2011. ápr. 25. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem előbb próbáld emberként megismerni a lányokat, és ha akkor is vonzódsz, és úgy tűnik ő is kedvel, akkor vidd tovább a dolgokat, és kérdezz hasonlókat

a lányok szeretik ha azt látják komolyan veszed őket, és komolyak a szándékaid, nem csak egy tudodmire kellenek neked

2011. ápr. 25. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem a szövegen múlik, hanem a külsődön, valszeg nem nézel ki jól. Ha jóképű lennél, a legbénább szöveggel is ágyba vihetnéd a lányok 90%-át.
2011. ápr. 25. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Köpd arcon hátha arra majd felizgul.
2011. ápr. 25. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. ápr. 25. 15:06
 7/8 A kérdező kommentje:
16,5 éves vagyok.
2011. ápr. 25. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
két lány is nemet mondott pfff.Mi az a kettő?Pont nekik nem jöttél be ennyi!A másik meg tényleg inkább először próbálj meg velük beszélgetni!Ha nem tetszel nekik látni fogod ha meg vevők rá már jól indulsz mellesleg tényleg az inkább egyedül v max egy-két lány társaságot kéne megcéloznod szerintem nem a nagycsapat csajokat!
2011. máj. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!