Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez az öltözet...

Szerintetek ez az öltözet "qr**s" lenne?

Figyelt kérdés

Egy fekete melltartóra vennék fel egy fehér ujjatlan felsőt, aminek az elején csipkeminta van (elég átlátszó), és kilátszana a melltartóm alatta. És ehhez vennék fel egy combközépig érő farmerszoknyát és egy fekete combfixet (aminek kilátszik a "teteje", a csipkés része). És még egy fekete 7 cm-s magassarkú.

Nagyon nem kéne ilyet felvennem?

2012. aug. 4. 21:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

azt szokták mondani, hogy ha a felső sokat mutat akkor az alsó legyen kicsit rejtélyesebb és fordítva. és ezt többségében pasik mondták. szerintem is krvás igen.

hányadik randi lenne?

2012. aug. 4. 21:20
 12/29 A kérdező kommentje:
Első randi lesz. Akkor ez túl sok?
2012. aug. 4. 21:21
 13/29 anonim ***** válasza:
első randin nagyon sok. ezt hagyd meg akkor amikor már az ágy közelébe kerültök. és a fehér csipke alá én inkább fehér melltartót vennék. a szoknya mehet de combfix nélkül, vagy pedig combfixel de akkor másik felső. hidd el sok srác gondolná hogy könnyen túl könnyen kapható vagy ebben a szerelésben
2012. aug. 4. 21:25
 14/29 A kérdező kommentje:
És mondjuk egy halvány rózsaszín felsővel? Úgy már nem lenne sok a combfix? Főleg, hogy kilátszik?
2012. aug. 4. 21:27
 15/29 anonim ***** válasza:
szerintem de, mindenképpen sok lenne. rádásul nagyon meleg van, rád olvadna. hidd el ugyanolyan izgató lesz az a combfix az első alkalomnál, amikor csak a magassarkú meg az lesz rajtad. :)
2012. aug. 4. 21:29
 16/29 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor lemondok a combfixről, mert tényleg nagyon meleg van, de akkor a felső marad :D
2012. aug. 4. 21:32
 17/29 anonim ***** válasza:
az úgy már maradhat :) sok sikert, ha van kedved mesélj majd hogy milyen volt :D
2012. aug. 4. 21:36
 18/29 anonim ***** válasza:

Hát, ha előttem jelennél meg ilyen cuccban... Biztos nem hosszútávra tervezném veled az fix. Az több mint valószínű, hogy begerjednék, szóval szépen levennélek a lábadról és irány az ágy ;) De kb ennyi..

Szóval véleményem szerint, ha a srác komolyan gondolja és netalán tán te is, akkor valami visszafogottabb is megtenné első randira. Valaki jól írta, ezt akkor kéne bevetni már, amikor már az ágy környékén jártok..

Btw, hány éves vagy?

2012. aug. 4. 21:38
 19/29 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
2012. aug. 4. 21:40
 20/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a fehér átlátszó felső alá vett fekete melltartó nem qrvás, hanem szimplán csak hülyén néz ki, és igaza volt annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy erről a kombóról lerí, hogy csak fel akarsz tűnni.

Egy kilógó combfix pedig igénytelen, és qrvás is + erről is egyértelmű, hogy csak feltűnést akarsz kelteni. Bár ez utóbbi, mármint a kilógó combfix, kétségtelenül beindítja a pasikat, úgyhogy ha az a célod, hogy az első randi az ágyban végződjön, akkor mehet :) Ha nem ez a célod, a pasi meg mégis bepróbálkozik, te meg visszautasítod, akkor a szerencsétlenje nem fogja érteni a dolgot, mert egy ilyen ruci "felhívás keringőre" :-D .

Szerintem 16 évesen egy kicsit visszafoghatnád magad, bár ez pont a te korosztályodra jellemző a legkevésbé ... :)

Az első randin inkább a személyiségeddel próbáld megfogni a pasit, ha komoly kapcsolatot akarsz (bár ezt nem írtad).

2012. aug. 4. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!