Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kínai szandállal mindig...

Kínai szandállal mindig gondok vannak? Egyszer veszek akkor is megbánom. Kérdés lent!

Figyelt kérdés

Vettem egy szandált az egyik nagyáruházban 3000Ftért, ránézésre is kínai volt, de tetszett, megvettem. Második használat után éreztem mintha a talpa lejtene befelé. Visszavittem, kicserélték. Egy másik áruházban is vettem ezután egy szandált (tudni kell róla, h ugyanúgy mint az előző, ez sem magassarkú, hanem mindennapi használatra való) Ezt a szandált kb 5ször hordtam, de már az elején is éreztem hogy a talpa ennek sincs rendben. De itt csak az egyik fele lejt befelé. Nem vagyok csámpás, soha nem is voltam, valamint ha az lennék, ennél a szandálnál is mind a két talpa lejtene befelé.

Vissza szeretném vinni, de mondhatják azt rá, hogy az én hibám és nem veszik vissza, ugyanis 2 hete vettem ezt az újat. 2600 Ft volt.

A hölgy azt mondta fél év garancia van rá. De papírom nincs róla, tehát azt gondolom kidobtam a 2600Ft- om a kukába.

Szerintetek mit lehetne tenni?

2012. júl. 29. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

bizony, bizony igaza van az utolsónak, jogod van :

a levásárolni

b a pénzt vissza kapni.

kicsit erélyesebbnek kell lenned, nem szabad elfelejteni, hogy sokaszor még az eladók sincsenek tisztában a vásároló jogaival, csak arcoskodnak. Határozottnak kell lenni, illetve megemlíteni olyamiket hogy fogyasztó védelem, vásárlók könyve, beszélni akarok a főnökével stb stb és hidd el egyből kedvesebb lesz. nekem eddig mindig bejött a módszer.

2012. júl. 31. 10:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Tegnap siettem az írással így kimaradt az a rész, hogy levásároltam. Vettem egy kis cipőt helyette, de egyébként nem ér annyit ez az új cipő sem.

A "kedves hölgy" mondta, hogy cserélik a cipőt, de levásárolhatom akármi másra is. (nadrág, poló, pulcsi, akármi...)

Választottam egy cipőt, mert ugyebár a szandál helyett csaknem veszek nadrágot, ha arra nincs szükségem...

Amikor odamentem a pulthoz, hogy akkor elviszem ezt az általam választott cipőt, akkor mondta, hogy nincs cserebere, és hogy én mit várok 2600Ft-ért.

Tehát megfogadtam, hogy soha többé nem megyek be fehérváron ebbe a boltba és ha valaki ismerősöm ott akar vásárolni, elmesélem ezt neki. Egyből meggondolja magát...

Egyébként meg egy kínai cipőért sok az a 2600Ft, főleg hogy 2 hétig lehetett csak használni. Van az a mondás is, hogy egy tál rizsért készítették Kínában. Hát van benne valami... Nem értem miért adják ennyiért, ha egyszer ők is tudják, hogy rossz az, amit árulnak. Mert a "kedves hölgy" kihangsúlyozta mikor mentem el, hogy ő mondta direkt nekem, hogy másra vásároljam le. Holott ő nem ezt mondta, hanem azt, hogy másra is levásárolhatom. Tehát ő ezzel ott elismerte, hogy vacakokat árulnak...

Mindegy, nem is érdekel már. De azért akik ezt olvassák, jó ha nyitottabb szemmel járnak, főleg ilyen helyen.

Én többet nem megyek oda, az egyszer szent!

2012. júl. 31. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!