Tetováltatni szeretnék, de félek, hogy megbánom, ti hogy vagytok ezzel?
Te is szeretnél tetováltatni? :)
Én van, hogy már úgy vagyok vele, hogy kész megcsináltatom, aztán utolsó pillanatban eszembe jut, hogy ez rajtam lesz 60 éves koromban is... és ilyenkor elbizonytalanodok.
Pedig tényleg nem hallo kittyt meg pillangót szeretnék tetováltatni, ennek jelentősége lenne, egy olyan időszakra emlékeztetne, ami hol szomorú, hol vidám volt, de mindenképpen fontos része az életemnek.
Igen,szeretnék,csak még túl fiatal vagyok még 2 évet kell várjak,de akkor se biztos. És én se pillangót meg ribancrendszámot akarok,amit akarok nekem is fontos és ha ránézek biztos mindig megmosolyognám és eszembe jutnának az emlékek,csak hát nem tudom :D
Majd eldől :)
Één is így vagyok,már 6-7éve megvan a fejemben minta,de aztán mikor elindulnék és pénzem is van,visszafordulok.Egyszerűen rettegek,hogy elronják,plusz attól,hogy megbánom ... :(
Szóval most így azt mondom,hogy még mindig nem csináltatom meg.Ha kell,akkor 40 évesen,de megcsináltatom.:)
25N
Nekem van kettő, igazából nem bántam meg egyiket sem annak ellenére, hogy nem pont úgy sikerült, ahogy kellett volna, de ez nem kimondottan a tetoválás hibája.
Olyan dolgot tetováltattam, ami nem fog változni 20 év múlva sem, de ez az öregség-dolog szerintem hülyeség, 70 évesen már amúgy sem túl szép az ember bőre, nem a tetoválás fogja elrontani...
Ha majd nagyon gáz lesz a helyzet, olyan ruhákat fogok hordani, hogy ne látszódjon belőle semmi:-D
évekbe telt, mig megtaláltam magamnak a megfelelő tetoválást....és tervezek még párat....de még van időm:) tudom, hogy soha nem fogom megbánni, mert nem feltünö helyeken vannak hatalmas szines tetkoim, engem tükröznek.....rolam szolnak...hozzám tartoznak...illetve még csak az az egy ami van:)
23L
Nekem a minta már megvan, de a megfelelő tetováló még nincs. Olyannál szeretném csináltatni, akinek tényleg az ilyen minták a specialitása.
Meg azért pénz kérdése. Olcsón jó tetoválás... na hát olyan a világon nincs.
Szerintem ha bizonytalankodsz akkor ne csináld! Ha teljesen magabiztos vagy benne és nagyon-nagyon szeretnéd (és elmúltál már 18) akkor csináld:)
Én 20 éves koromban csináltattam az elsőt és később még tervezek másikat is, én nem bántam meg de fel se merült, hogy megbánnám
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!