Tetováltatni szeretnék, de félek, hogy megbánom, ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Olyan dolgot tetováltatnék magamra, ami nekem sokat jelent, szóval ilyen szempontból nem bánnám meg, de azért ijesztő, hogy öreg néni koromban is rajtam lesz. Ti megbántátok?2011. dec. 8. 23:00
11/12 A kérdező kommentje:
Elhatároztam, hogy mégis szeretném ezt a tetoválást. Jövő héten megyek is megbeszélni a tetoválóval, a legdrágább a városban, de nem szeretném ezt valami hozzá nem értő emberre bízni. A mintát kitaláltam és ha minden úgy sikerül, ahogy szeretném, akkor imádni fogom :)
19/L
2011. dec. 10. 20:33
12/12 anonim válasza:
Szia! Nekem már 2,5 éve megvan a tetkóm, és egyáltalán nem bántam meg. (Amúgy a horoszkópom jele van a lapockámon) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!