Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kínai szandállal mindig...

Kínai szandállal mindig gondok vannak? Egyszer veszek akkor is megbánom. Kérdés lent!

Figyelt kérdés

Vettem egy szandált az egyik nagyáruházban 3000Ftért, ránézésre is kínai volt, de tetszett, megvettem. Második használat után éreztem mintha a talpa lejtene befelé. Visszavittem, kicserélték. Egy másik áruházban is vettem ezután egy szandált (tudni kell róla, h ugyanúgy mint az előző, ez sem magassarkú, hanem mindennapi használatra való) Ezt a szandált kb 5ször hordtam, de már az elején is éreztem hogy a talpa ennek sincs rendben. De itt csak az egyik fele lejt befelé. Nem vagyok csámpás, soha nem is voltam, valamint ha az lennék, ennél a szandálnál is mind a két talpa lejtene befelé.

Vissza szeretném vinni, de mondhatják azt rá, hogy az én hibám és nem veszik vissza, ugyanis 2 hete vettem ezt az újat. 2600 Ft volt.

A hölgy azt mondta fél év garancia van rá. De papírom nincs róla, tehát azt gondolom kidobtam a 2600Ft- om a kukába.

Szerintetek mit lehetne tenni?

2012. júl. 29. 14:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy mindkettő szandálnak ugyanolyan volt a talpa. Jó lenne ha visszavennék, nem akarok 2600-at kidobni...
2012. júl. 29. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
de a blokk meg van?
2012. júl. 29. 14:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs blokk akkor 90% hogy nem fogják visszavenni,de azért próba cseresznye.

Amúgy én is most nyáron vettem egy papucsot kínaiban,itthon vettem észre hogy az egyikről lejött egy csomó minta.Megvolt a blokk,másnap visszavittem,kicseréltem,erre szintén itthon vettem észre hogy ez meg el van szabva!!Az egyiken lejjebb van az a lábujj szétválasztó mint a másikon,és így lelóg róla a lábam meg hülyén néz ki.Hát a guta megütött,de már nem foglalkoztam vele,én beletörődtem hogy szintén 2600ft kukába ment.Többet nem megyek kínaiba az is biztos.

2012. júl. 29. 14:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Hali!

Hogyha igazán jó szandált/papucsot akarsz venni akkor csakis DR Batz papucsot érdemes venni.

Én soha nem adtam ki nagy pénzeket lábbelire. a legdrágább cipőm is kb 5000Ft volt.

Valamiért viszont amikor nagyon sok pénz volt nálunk véletlen megláttam egy ilyen papucsot. Nem tudtam róla semmit még ,de bementem a boltba és felpróbáltam. Kényelmes volt hát megvették anyáék. A következő 7 évben minden nyáron abban voltam a nap 14 órájában kb. Azt hhiszem 12ezer forint volt ,de hogyha menni kell valahova a mai napig felvenném mert kényelmes!! Problémája persze neki is volt. A cérna ami tartotta a bőrt elöregedett és kifoszlott. A cipész 500ft ért megvarrta.

Számold ki 7 év az legalább 14 kínai papucs még ,ha 1000ft al is számolsz akkor is drágább.

Szerintem próbáld meg visszavinni hátha szerencséd lesz.

Hogyha lesz időd nézd meg a Dr Batz papucs/szandálokat.

Itt a honlap: [link]

UI: nincs semmi érdekeltségem egyszerűen csak javaslom mert jó!

2012. júl. 29. 14:49
 5/12 anonim ***** válasza:
A 3000Ftos szandál olyan is. Én csak is minőségi strapabíró szandált veszek, de azt vagy 3-4 évig hordom. Most vettem nem rég egy bőr és alatta zselés talpú szandált, természetesen a pánjai is bőrből vannak, igaz nem volt olcsó, 16 ezer Ft, de ez 4 évig szandál marad az tuti. Én is egész nap ebben vagyok, kilométereket gyalogolok benne és semmi baja nincs. Inkább vegyél egy drágább, de jobb szandált, melynél figyeltek az anatómiára is és ne ilyen olcsó gagyikat vegyél, mert így tényleg csak kidobott pénz, a keletkező lábhibákról nem is beszélve.
2012. júl. 29. 14:57
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ! Igen meg van a blokk, de kb 2 hetes, vagy 3 a szandál, nem tudom pontosan. Holnap megpróbálom visszavinni.

Jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy ennyit kiadjak egy szandálért, de természetesen én is szívesebben hordanék drágábbat.

Köszönöm még egyszer!

2012. júl. 29. 19:21
 7/12 anonim ***** válasza:
blokkal kötelesek visszavenni a jótállási időn belül!
2012. júl. 29. 19:43
 8/12 A kérdező kommentje:

Gondoltam megírom, hátha valakit érdekel. Visszavittem a szandált, elismerték h nem az ő hibájuk, de utána csere blokkot a másik cipőre nem adtak. Kérdeztem mi ennek az oka, erre a "kedves hölgy" úgy mondta, mint a kutyának, hogy mit várok én 2600 Ft-os szandáltól.

Közöltem vele, hogy talán azt, hogy ne csak 2 hétig bírja.

Aztán mondta, hogy a blokkot odaadja, de itt nem érek vele semmit, mert itt nincs "cserebere". Mondtam hogy nem kell, a viszontlátásra.

Hát érdekes... Elismerik a hibát, de még én érezzem magam kellemetlenül. Oda sem megyek soha többet semmit vásárolni.

2012. júl. 30. 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:
3000+2600=5600 ft. Már a felénél jársz egy jó minőségű szandálnak.
2012. júl. 31. 07:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs cserebere, az árut beveszi, de nem ad érte cserébe semmit, én addig vertem volna az asztalt, míg a vételárat vissza nem adják. Milyen már, hogy veszek valamit, kiderül hogy szar, elismerik a hibát és nem csinálnak semmi? Panaszkönyvbe nem írtál?
2012. júl. 31. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!