Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz melltartó nélkül lemenni...

Gáz melltartó nélkül lemenni a boltba? Nők, ti szoktatok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Persze nem látszik áát a póló, de látszik, hogy nincs melltartó alatta.
2012. júl. 29. 10:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%

En soha nem tennem ki a labam melltarto nelkul. Nagyon szeretnem, de mivel ram meg a 75/A-s melltarto is nagy, ezert egy csomo felsomet nem tudom hordani. Melltartoval ott a pant es hulyen nez ki, anelkul meg teljesen lapos vagyok:(

Soha nem tudom azt felvenni, amit tenyleg szeretnek:(

Higyjetek el laposnak lenni sem a legjobb:(

En nem tudok egyszeruen megbekelni veluk, nagyon szegyellem magam emiatt a "fogyatekossag" miatt:(

Es a legrosszabb hogy ez mar csak mutettel javithato, mert 2 honap mulva 22 leszek, ketlem, hogy hirtelen megnonek:(

2012. júl. 29. 11:50
 22/26 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy a kerdesre is valaszoljak: szerintem nem ciki, ha szep a mell formaja es nem a hasadnal log:P

meg persze nem atlatszo felsoben:)

2012. júl. 29. 11:52
 23/26 A kérdező kommentje:
Lógni nem lóg, még. Amolyan nagyobbacska A, 1-2 cm híján B.
2012. júl. 29. 11:56
 24/26 anonim ***** válasza:
28%
Én sehová sem megyek melltartó nélkül , max. télen mert akkor kabátban vagyok és nem látja senki de akkor is csak a boltba vagy egy rokonhoz.
2012. júl. 29. 12:25
 25/26 anonim ***** válasza:
15%
nemgáz, sőt én ha a közeli boltba szaladok le, néha bugyit sem szoktam felvenni, minek?
2012. júl. 29. 12:48
 26/26 anonim ***** válasza:
Én még itthon is melltartóban vagyok. Tudom, nem egészséges de nem érzem jól magam nélküle.
2012. júl. 29. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!