Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyi ruhához melltartó?
én az intimissimiben szoktam venni, ezek szerintem nagyon jók. mondjuk én nem szeretem a csicsás dolgokat :)
Szia, az én ruhámnak nem volt háta, szóval én ilyen "melltartóban" voltam
Mondjuk nem volt hátul sem pántja, meg elől sem. Csak oda kellett tapasztanom a cicimhez
Én is nagyon tudom ajánlani az intimissimiset. Én nyári ruhákhoz szoktam hordani, pánt nélküliekhez és vékony pántosokhoz, ami alól kilátszana a melltartópánt. Ha megizzadok, inkább még jobban tapad, egész nap ellehetsz benne úgy, hogy egyáltalán nem csúszik le. Csak az a lényeg, hogy jó méretet válassz.
De amúgy sokkal egyszerűbb - és olcsóbb - a ruhába párnácskákat varratni. Már csak azért is, mert a pánt nélküli melltartók általában nem push-upok, viszont pánt nélküli ruhában az mutat igazán jól, ha kissé fel van polcolva a melled.
Kedves 6ik. Déltől, este 6-7ig rajtam volt és nem izzadtam bele, nem csúszott le. Augusztusban volt az esküvőnk.
Este mármenyecske ruhában voltam, utána meg sima kisruhában. Azok allá meg sima melltartót vettem fel.
(3.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!