Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruhához melltartó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruhához melltartó?

Figyelt kérdés
Pánt nélküli a ruhám, de mivel kicsik a melleim muszáj lesz melltartót venni alá. A kérdésem az, hogy milyen stílusú melltartó az, ami megáll pánt nélkül is? Ez pl olyan? (persze nem lila színben) [link]
2012. máj. 25. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az áll meg pánt nélkül, amiben van szilikoncsík belül. Hozzátapad a bőrödhöz és nem csúszik le.
2012. máj. 25. 14:41
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

[link]

én az intimissimiben szoktam venni, ezek szerintem nagyon jók. mondjuk én nem szeretem a csicsás dolgokat :)

2012. máj. 25. 14:53
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Szia, az én ruhámnak nem volt háta, szóval én ilyen "melltartóban" voltam

[link]

Mondjuk nem volt hátul sem pántja, meg elől sem. Csak oda kellett tapasztanom a cicimhez

2012. máj. 25. 15:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Az Intimissimi-s melltartó nagyon jó. Kicsit is, nagyot is megtart, kényelmes, biztonságos.
2012. máj. 25. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Én varrattam bele push up betéteket, ennél kényelmesebbet el sem tudok képzelni :)
2012. máj. 25. 15:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Harmadik, az a szilikonos melltartó nem csúszik le, ha elégég izzad az ember? Végig rajtad volt, az egész napon?
2012. máj. 25. 15:36
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
azért muszáj melltartót venned mert kicsik a melleid? ez csak nekem ellentmondásos?
2012. máj. 25. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon kicsik a melleid, akkor a szilikoncsík nélküli, levehető pántos is megáll a helyén. Én intimissimiben vettem ilyet, szivacsos, push-up-os levehető pántos, és rajtam pánt nélkül is szépen megáll. A szilikoncsíkos persze biztonságosabb, de még nem találtam olyat, ami nagyon kis mellre jó. Szerintem a képen látható neccesen állna meg. Próbálj boltokban, biztos találsz olyat ami jó!
2012. máj. 25. 16:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is nagyon tudom ajánlani az intimissimiset. Én nyári ruhákhoz szoktam hordani, pánt nélküliekhez és vékony pántosokhoz, ami alól kilátszana a melltartópánt. Ha megizzadok, inkább még jobban tapad, egész nap ellehetsz benne úgy, hogy egyáltalán nem csúszik le. Csak az a lényeg, hogy jó méretet válassz.

De amúgy sokkal egyszerűbb - és olcsóbb - a ruhába párnácskákat varratni. Már csak azért is, mert a pánt nélküli melltartók általában nem push-upok, viszont pánt nélküli ruhában az mutat igazán jól, ha kissé fel van polcolva a melled.

2012. máj. 25. 16:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 6ik. Déltől, este 6-7ig rajtam volt és nem izzadtam bele, nem csúszott le. Augusztusban volt az esküvőnk.

Este mármenyecske ruhában voltam, utána meg sima kisruhában. Azok allá meg sima melltartót vettem fel.

(3.voltam)

2012. máj. 26. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!