Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a menyasszonyi ruhám alatt nincs melltartó? Nyakpántos lesz és szerintem jól tart. Nektek volt?
Nekem se volt, igaz én vőlegény voltam. :D
Attól függ szerintem, hogy mennyire látszanak ki a melleid, engem mondjuk nem zavarna, de az gáz, hogyha a papnak van a legnagyobb erekciója. :)
Egyébként meg:
A menyasszonyi ruha alá olyan melltartót vásárolj, ahol az alábbi fő szempontok érvényesülnek:
- nagyon jól tartson (nagy melleknél különös fontos, hogy a mellek a ruha alatt ne lógjanak, és ne lifegjenek jobbra-balra)
- ne legyen extrán csipkés, domború mintás, csattos, köves, csilivilis, mert ezek a menyasszonyi ruha finom anyagán átlátszanak, vagy kidudorodnak
- az anyaga legyen nagyon jó minőségű, ne bökjön, szúrjon, csípjen sehol.
Nem az a lényeg, hogy milyen szexi a melltartó, hanem az, hogy szépen emelje a melleket a ruha fazonához.
--------------------------------------------------------
Az esküvő minden nő életében az egyik, ha nem a legfontosabb esemény.
A menyasszonyi ruha kiválasztása mellett nagyon fontos a megfelelő, a jó tartást és magabiztosságot adó fehérnemű kiválasztása is. Ha általában nem hordasz melltartót vagy combfix harisnyát, az esküvő napján ezt nem teheted, fehérnemű nélkül a menyasszonyi ruhád nem fog jól állni rajtad
A Magyar Esküvő Magazin reprezentativ felmérése szerint a legtöbb magyar menyasszony átlagban csak 15 ezer forintot költ esküvői fehérnemű vásárlásra. Itt az idő, hogy ez megváltozzon !
Miért fontos, hogy jó minőségű fehérneműt hordjunk a menyasszonyi ruha alatt ?
A menyasszonyok a nap királynői - a menyasszonyi ruha, a menyasszonyi csokor, a frizura, a smink és minden más látható kellék feladata ennek az életérzésnek a támogatása. Ez a menyasszony külső képe, amit felerősít vagy gyengíthet a menyasszony kisugárzása. Ha nem vagy magabiztos, teljesen elégedett magaddal, ha a menyasszonyi ruhád nem áll tökéletesen ezek mind rontanak az összképen és megzavarhatják boldogságodat. A fehérnemű ugyan nem látszik, de különleges szerepe nem megkérdőjelezhető. Hiába a külső csillogás, ha a fehérnemű nem jó fazonú, ha a fehérnemű anyaga messze elmarad a menyasszonyi ruha anyagától.
A menyasszonyi ruha legyen tőkéletes összhangban a fehérneművel.
Milyen fehérneműt válasszak?
A legtöbb külföldi menyasszony választása az esküvői fűző: A fűző az ideális fehérnemű, ha a ruha hátul nem mélyen kivágott. A fűző azon kívül, hogy kiváló alakformáló ( vékony derék és dekoltázs ), és testtartás javító a klasszikus világot, a romatikát és eleganciát jelenti számunkra. Vegyél fel egy fűzőt, hogy ezt az életérzést megtapasztald ! A gyártók a molett menyasszonyokról sem feledkeznek meg, esküvői fűző kapható molett méretben is.
Melltartó: ha a menyasszonyi ruha hátul kivágott, akkor az ideális megoldás az un. convertible bra.
A választék nem túl nagy ( pld. Frederick’ of Hollywood, Intimissimi, .. )
A fehérnemű szinpaletta: a klasszikus fehér és a törtfehér.
Válasz bármilyen fehérnemű modellt, az esküvő előtt többször vedd fel, hogy a nagy napon magabiztossan tudjad viselni.
Szia, nekem pánt nélküli volt a ruhám, és nem volt melltartóm, szorosan tartott alá se fért volna. Így nagyon szépen állt, a melltartó rontott volna rajta!
Sok boldogságot!
szerintem nem kell alá! olyan vastag anyaga van úgyis,hogy nem fog látszani, hogy van vagy nincsen alatta! ha nyakpántos, akkor tartani fog, nem fog csúszkálni rajtad!
Sok boldogságot:-)
az ilyen típusú ruhák általában úgy vannak kialakítva, hogy nem kell alá melltartó
az a lényeg, hogy neked kényelmes legyen.ha pedig úgy gondolod, hogy jobb lenne melltartóval,akkor vegyél olyat, ami szilikonos hátul , nem fog látszani, bár én nem vennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!