Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a menyasszonyi ruhád?
Figyelt kérdés
vetted vagy bérelted?!2012. máj. 25. 13:13
1/21 anonim válasza:
50eFt volt, újonnan vettem. Eladó, ha érdekel valakit :D
2/21 anonim válasza:
Menyasszonnyi + menyecske, összes kellékkel (kesztyű, fátyol, ékszerek, stóla) 120 ezer volt. Béreltem.
3/21 anonim válasza:
Vettem, 55 ezer Ft volt, méretre igazítással, tisztítással.
Ha béreltem volna, akkor 45 ezerbe került volna. 200 km-t "mentem" érte, így jobban megérte megvenni, mint bérelni.
4/21 A kérdező kommentje:
Eger környékén valami jó és olcsó "lelőhely"?!
2012. máj. 25. 13:27
6/21 anonim válasza:
3 évvel ezelőtt, béreltem 95 ezer ft-ért...
9/21 anonim válasza:
Én használtan vettem 45-ért abronccsal, fátyollal, mindennel. A cipő egy 10-es volt külön, de egyébként is akartam már egy fehér cipőt, szóval olyat vettem, amit nyáron is lehet hordani egy szép szoknyához. Ha netről veszed, kérj több képet, rengeteg a kínai után gyártott szemét...
10/21 anonim válasza:
Apu vette, 5400 euró volt. Prada ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!