Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány méter (illetve szélességű) tüll kell egy ilyen menyasszonyi ruhához? Hosszra mondjuk saccperkb.80 cm! A1. sphotos. Ak. Fbcdn. Net/hphotos-ak-prn1/559647_420721194627230_321593817873302_1 356493_285393548_n. Jpg
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 09:46
1/15 anonim válasza:
nekem ez a link sehogysem műkszik.
2/15 A kérdező kommentje:
bocsánat, mindjárt megszerkesztem! nekem még müködött!:)
2012. máj. 24. 09:52
4/15 anonim válasza:
Hát ez tuti nem 80 cm hosszra...
amúgy meg elég nehéz megsaccolni, de szerintem 10-15 m 1,40 széles tüll elmegy bele
de függ a tüll minőségétől is, sem a túl puha, sem a túl durva nem jó hozzá
5/15 A kérdező kommentje:
hát én magamat mértem le, hogy x-től y-ig milyen hosszú vagyok....:) úgyhogy nem tudom! ezért is kérem a tanácsot! köszönöm:)
2012. máj. 24. 10:20
6/15 anonim válasza:
nem vagyok varrónő, de ha 80 centi hosszú, akkor a legalsó szint 80 centi széles, a kép alapján rétegezve vannak a szintek. tehát ha kapsz kb méter széles anyagot, az jó lehet hozzá. hosszra a te derékméreted kb 7-szer, h a rétegek jól kijöjjenek. bocsánat, ha hülyeséget írok, de józan paraszti ésszel én így tudom ezt elképzelni.
7/15 A kérdező kommentje:
körübelül én is igy gondoltam:) köszönöm!:)
2012. máj. 24. 10:24
8/15 anonim válasza:
az addig ugye megvan, hogy egy ilyen szoknya rétegei hogyan készülnek? e tüllt négyzetekre kell vágni, a közepén megfogva ilyen "csokrot" kell hajtani belőle, és ezt varrni az alap anyagra úgy, hogy fedjék egymást elég nagy mértékben
akkor lesz szép
szóval mindenképp sok anyagra számíts
9/15 A kérdező kommentje:
elképzelésem mindenképp van, mert anyukámmal varrtunk nekem egy tüllszoknyát, ráncolva...(csokrozva?:) a te szavaiddal talán:)) és feltételezem, hogy azt kell sorokba tenni...feltételezem, biztosra nem tudom, de ezt majd a varrónő:) egyelőre érdeklődés szempontjából, hogy kb mégis mennyi anyagmennyiséggel számoljak:)
2012. máj. 24. 10:44
10/15 A kérdező kommentje:
hoppá, rosszul értelmeztem amit irtál! akkor én máshogy csináltam a tüllszoknyácskámat:) értem amit mondasz ill. irsz! ezt akár én is rá tudom varrni akkor magára a szoknyára nem?:) abronccsal gondoltam terjedelmesebbé tenni:)
2012. máj. 24. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!