Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány méter (illetve szélességű) tüll kell egy ilyen menyasszonyi ruhához? Hosszra mondjuk saccperkb.80 cm! A1. sphotos. Ak. Fbcdn. Net/hphotos-ak-prn1/559647_420721194627230_321593817873302_1 356493_285393548_n. Jpg
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 09:46
11/15 anonim válasza:
igen, ha abronccsal csinálod, akkor kevesebb anyagból ki tudod hozni
szerintem a kisebb abroncs ehhez ideális :)
12/15 A kérdező kommentje:
és mondjuk a karikás abroncs vagy a sima tüllös abroncs amin nincs karika?:) mit ajánlotok?:)
2012. máj. 24. 12:15
13/15 anonim válasza:
szerintem tüllös, a karikás kicsit sok lenne, legalábbis nekem, mert a tüllnek úgyis van tartása magában is. én a kis koszilánykámnak akartam tüllszoknyát csinálni, csak a képet nézd meg, mennyire jól áll minden nélkül és ez még varrva sincs, csak csomózva a gumira :)
14/15 anonim válasza:
hát ha azt szeretnéd, hogy szépen mozogjon a szoknyád, akkor a tüllös alsószoknyát ajánlom
a karikásnak darabos a mozgása, ráadásul kényelmetlenebb is
15/15 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!! rengeteget segítettetek :):):):) a tüllös abroncsra gondoltam én is! sokkal szebb és kényelmesebb összességében:) még egyszer nagyon szépen köszönöm!!!!
2012. máj. 24. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!