Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit rakhatnék a köszönő tüll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rakhatnék a köszönő tüll zacsiba?

Figyelt kérdés
Először cukrozott mandulát akartam, de a legolcsóbb 30/db, egy zacsiba ugye min. 5 kell, akkor egy zacsiba 150 ft. Mivel mi kb. 120-an leszünk az 18.000 ft. És ez még csak a mandula. Ennyit szerintem nem ér. Gondolkodtam színes teamécsesen, (barnán, mert hogy azzal díszítünk), de nem tudom hol találhatnék csak olyan csomagot,amiben csak barna mécsesek vannak. Ugye főleg olyan csomagok vannak,amiben van egy-két barna teamécses is, de így megvenni x db csomagot, hogy kivehessem a barnákat, rengeteg. Szóval mit lehetne bele még rakni? Köszi
2009. jún. 1. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Ha cukrozott mandula helyett, valamilyen édes cukrot raknál bele? Vagy marcipán szíveket, vagy egy konyakos meggyet?

Esetleg bele még egy kártyát.

2009. jún. 1. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Szia!

Az én időmben még nem volt divatban a "köszönő zacsi", elmondanád, hogy mi az? Ha jól sejtem ezt esküvőn adják azoknak, akik elmentek? Nagy hülyeségnek tartom:D Mi értelme van beletenni egy bonbont egy zacsiba? A tortacsomagolás valahogy többet ért annak idején:) Ez már nem is divat?

2009. jún. 1. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmnél 1 szem Raffaello volt benne.
2009. jún. 1. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Az esküvőn ahol voltam Lindt Lindor csokoládégolyók voltak benne. Nagyon finom volt, de elég drága is mert jó minőségű, márkás. De szerintem mindenki örült neki.
2009. jún. 1. 10:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Köszönőzacsiról én sem hallottam.Felénk az a szokás,hogy a távozó vendégeknek az esküvői süteményekből csomagolnak, a közei családtagoknak pedig a vacsorára felszolgált ételekből (így aznap nem kell nekik főzni,és nem is marad meg sok étel).

De szerintem valamilyen keksz,csoki is megteszi.

2009. jún. 1. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
és mi lenne ha te magad csinálnál mandulát.csokiba belemártod és kész.olcsóbban meg is úszod sztem
2009. jún. 1. 12:22
 7/9 A kérdező kommentje:

A köszönőzacsi, az másnéven a köszönőajándék. Általában ez mézeskalácszív szokott lenni, amin rajta van az ifjú pár neve. Csak nálunk már annyit kaptak az elmúlt években a vendégek, hogy vmi mást akartunk. Attól még kapnak sütit ugyanúgy, ez nem helyette van. Ez csak egy apró gesztus, amivel megköszönjük, hogy eljöttek a lagzira. Utolsónak: jó ötlet a csokiba mártogatás, csak attól félek, hogy megolvad a melegben, és összekeni a fehér tüllzacsit.

Köszönöm mindenkinek. Valószínűleg a bonbon marad, de ha van még vkinek jó ötlete, szívesen fogadom.

2009. jún. 2. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi most voltunk egy esküvőn májusban és ott egy konyakos meggy bonbon volt benne és a szalagjára rá volt kötve egy kis papír amire rá volt írva a menyasszony és a vőlegény neve és még az, hogy: "Köszönjük, hogy eljöttél és velünk együtt ünnepeltél!" Nekem ez tetszett.
2009. jún. 4. 15:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is!
2009. jún. 5. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!