Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rakhatnék a köszönő tüll zacsiba?
Ha cukrozott mandula helyett, valamilyen édes cukrot raknál bele? Vagy marcipán szíveket, vagy egy konyakos meggyet?
Esetleg bele még egy kártyát.
Szia!
Az én időmben még nem volt divatban a "köszönő zacsi", elmondanád, hogy mi az? Ha jól sejtem ezt esküvőn adják azoknak, akik elmentek? Nagy hülyeségnek tartom:D Mi értelme van beletenni egy bonbont egy zacsiba? A tortacsomagolás valahogy többet ért annak idején:) Ez már nem is divat?
Köszönőzacsiról én sem hallottam.Felénk az a szokás,hogy a távozó vendégeknek az esküvői süteményekből csomagolnak, a közei családtagoknak pedig a vacsorára felszolgált ételekből (így aznap nem kell nekik főzni,és nem is marad meg sok étel).
De szerintem valamilyen keksz,csoki is megteszi.
A köszönőzacsi, az másnéven a köszönőajándék. Általában ez mézeskalácszív szokott lenni, amin rajta van az ifjú pár neve. Csak nálunk már annyit kaptak az elmúlt években a vendégek, hogy vmi mást akartunk. Attól még kapnak sütit ugyanúgy, ez nem helyette van. Ez csak egy apró gesztus, amivel megköszönjük, hogy eljöttek a lagzira. Utolsónak: jó ötlet a csokiba mártogatás, csak attól félek, hogy megolvad a melegben, és összekeni a fehér tüllzacsit.
Köszönöm mindenkinek. Valószínűleg a bonbon marad, de ha van még vkinek jó ötlete, szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!