Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez buta ötlet köszönő ajándéknak? Tudnák értékelni a vendégek?
Nálunk vidéken egyáltalán nem divat ez a szokás, és a szüleim is ellene vannak (gondolom azért mert ők fizetik a lakodalmat), de én mégis szeretnék tenni egy apró gesztust a vendégek felé. Az első gondolatom a tüll zsákocskába csomagolt 5 szem mandula. Ez egy főre 145 forintra jönne ki. Aztán megláttam valami érdekeset ahogy tovább böngésztem.
Ezt: [link]
Ezek igazából gyertyagyűrűk, de szerintem aranyosak, és 100 forinttal kevesebbe jönnének ki fejenként. Erre szerintem a szüleim is rábólintanának, és elkerülnék egy felesleges vitát is. Mellesleg szorít az idő is és nem biztos, hogy betudnánk csomagolni a mandulákat.
Szerintem egyiket sem. Vendégként elég bután néznék mindkét ajándékodra.
Sokkal szebb egy fénykép rólatok, amit számítógépen úgy szerkesztesz át, ahogy akarod kis köszönőszöveggel vagy idézettel. Emlék és köszönet egyben. / és az sem utolsó, - ha ez szempont - hogy ennél olcsóbb, de elegánsan egyszerűbb nincs! /
nekem tetszik a gyűrű, de sokan azt sem tudnák mit tartanak a kezükben :)
lenne egy kérdésem...a saját esküvődön nem ismered a vendégek felét???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!