Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ruhám alja tüll és hosszú lesz, azt fel lehet varratni?
Figyelt kérdés
Könnyen felvarratható? Kb. mennyibe kerülne? Köszi!2010. márc. 17. 19:56
1/6 anonim válasza:
le lehet vágni mert nem feslik el
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor most butaságot kérdeztem... :D Köszi! :)
2010. márc. 17. 20:12
3/6 anonim válasza:
Mi az, hogy egy ruha alja tüll? Megnézhetném googlebe csak lusta vok:D
16/F
4/6 A kérdező kommentje:
Szia! :)
A menyasszonyi ruhám alja tüll, tudod az olyan, mint a balerinák szoknyája... :D Máshoz nem tudom hasonlítani... :D
2010. márc. 17. 20:53
6/6 anonim válasza:
ill. nem vagyok varrónő, de feltételezem eredetileg is csak ollóval van elvágva, hacsaknem kezelték a szélét valami keményítős cuccal, vagy felvarrták mégis
ha fel van varrva, akkor ismét fel kéne varrni levágás után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!