Gáz melltartó nélkül lemenni a boltba? Nők, ti szoktatok ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Persze nem látszik áát a póló, de látszik, hogy nincs melltartó alatta.2012. júl. 29. 10:44
11/26 anonim válasza:
Csak akkor ciki, ha kidudorodik a mellbimbó közepe és látszik a pólón, de akkor nagyon :D Én kamasz vagyok, 16 éves és ritkán hordok melltartót, mert a mellnek állítólag rosszat tesz, főleg amíg növésben van, tönkremegy tőle a formája. Majd ha már nem fog tovább nőni, akkor lehet, hogy gyakrabban fogok hordani.
12/26 anonim válasza:
Mi a visszataszÍtó abban, ha valakinek szép melle van és nyáron cső topban van melltartó nélkül. Sokkal hülyébben néz ki egy melltartó pánt. Van olyan ruha ami megkÍvánja, de van amelyik nem és aki megteheti, hogy ne vegyen fel, akkor miért ne?
13/26 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! Nekem sincs nagy mellem, de ahogy az egyik válaszoló is írta, melltartó nélkül olyan félmeztelennek érzem magam.. Nagy ritkán nem veszem csak fel, meg itthon. Pedig szerintem rászoktatom magam mert a nagy melegekben melltartóban lenni uhh, nem túl kellemes. Meg nincs is nagyon normális melltartóm, mert ilyen mini méretet nehéz találni úgy, hogy a melltartó alakja is megfeleljen. Szerintem leszokok a melltartóról, látom elég sokan írták, hogy nem gáz anélkül flangálni.
2012. júl. 29. 11:12
14/26 anonim válasza:
Akinek kicsi, szép, formás mellei vannak felesleges és kényelmetlen inkább a melltartó. Főleg nyáron a melegben, mikor még az is melegít... És persze nem túl egészséges a sűrű hordása, szerintem csak annak indokolt, akinek nagy a melle.
15/26 anonim válasza:
én úgy szoktam hogy felveszek olyankor egy újatlan melegítő bő felsőt és nem látszik semmi, télen pedig kabátot. 85C
16/26 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy melleim vannak, ezért eszembe sem jutna melltartó nélkül menni akár csak a bejárati ajtóig. Még akkor sem, ha netán szilikonból lennének és tökéletesen állnának, de pláne így, hogy a természet két ekkora tejeszacskóval áldott meg, amik engedelmeskednek a gravitációnak.
De kis mellű nőknél is ízléstelennek tartom, ha látszik, hogy nincs rajtuk melltartó.
17/26 anonim válasza:
visszataszító egy melltartó néküli kebel? azért ez már prüdéria. én nem szeretem a melltartót. így ha semmi nem látszik ki belőle a ruhából és a ruha alatt sem sejtet semmit, simán kimegyek az utcára melltartó nélkül. nyilván lenge anyagok vagy mélyen dekoltált felső esetén nem, mert nem csinálok hülyét magamból. de egy kényelmes, jól takaró ruha alá nem veszek sosem veszek melltartót, ami egyébként rengeteg nyári felső szabását tönkre is teszi.
18/26 anonim válasza:
Hát igen, biztos Ízlésesebb egy kis mellű nőnek egy nyakbaakasztós felsőhöz fel venni egy Push up melltartót, ami még véletlenül se mutat együtt jól. Vannak felsők, amihez egyáltalán nem lehet felvenni, mert mondjuk mély hátkivágású stb. Ha valakinek megvan hozzá az alakja, akkor az nem Ízléstelen.
19/26 anonim válasza:
Szerintem a top jó alternatíva. Kényelmes, és nem érzem magam meztelennek.
20/26 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem az. Én is szoktam úgy elmenni otthonról,hogy nincs rajtam és nem is gondoltam volna,hogy ilyen sokan gáznak tartják. Számomra inkább az a ciki amikor látom,hogy folyton azzal babrál valaki,mert kényelmetlen neki illetve nem megfelelő méretűt hord valaki. Bár még így se mondanám rájuk azt,hogy ízléstelenek. Nő lévén nem igazán szoktam más nők mellét bámulni és az én életemen nem sokat változtat az,hogy valaki hord-e vagy sem. Mindenki úgy öltözködik,ahogy neki jól esik és kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!