Lányok, tinik! Ti hány éves korotoktól, hányadik osztálytól kezdtetek melltartót hordani?
Figyelt kérdés
Amiben már volt egy kis szivacs és merevítős? Légyszi azt s írjátok le mekkora mérettel kezdtetek.2012. júl. 28. 20:34
11/21 anonim válasza:
én mondjuk nem szeretem a szivaccsal teli tömöttet :))
12/21 anonim válasza:
Kicsit fura,ha egyik nap kicsi, másik nap meg nagyobb a melltartó miatt. De úgy is nyár van. Kezdd el most a melltartó hordást, és akkor szeptembertől meg már gondolhatnak akármit. Végül is, addig nőhet annyit, hogy kelljen.
14/21 anonim válasza:
Az osztályunkba az egyik lányt a háta mögött megszólták már ez miatt.. Amúgy tényleg furán néz ki az hogy egik nap ilyen a másik nap meg másmilyen . :S
15/21 anonim válasza:
9. közepén(14 évesen) kezdtem szivacsosat(70AA), merevítőset szerintem 10.ben fogok. 70A-s a méretem. Épphogy megvan...
15/L
17/21 anonim válasza:
De jó itt mindenkinek:D Én 16 vagyok, de még mindig nem tudok melltartót hordani, mert nagyon szélesek a bordáim, viszont alig van mellem, úgyhogy nem kapok a méretemben sehol..
18/21 anonim válasza:
Én 13 vagyok, és 75/B-t hordok :)
19/21 anonim válasza:
16 évesen gimnáziumban kezdtem topot hordani, azóta is csak sportmelltartót.
20/21 anonim válasza:
Én 12 évesen kezdtem 70b-vel 6.osan.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!