Már most rosszul vagyok, sírok a gondolattól, hogy el kell ballagnom ebből az iskolából, ettől az iszonyatjó osztálytól, akiket imádok. Lehet a ballagásra valahogy készülni? Végig fogom bőgni az egészet, az 100%.
eddigis használjátok ki,csak ez a tanácsom.
ezen nem változtathatsz... (más is szokott sirni:) )
szal. menjetek el hétvégén (akár az egész osztály ) bulizni.
és még egy: nagyon sok osztályt lehet nyáron látni balcsin ,mint barátok. gondolj bele,az iskola nem választ el titeket.csak rajtatok mulik.ha tényleg megbizhato,kedves az osztályos,valószinüleg benne lesz.:)
sok sikert! :)
Bocs, erre nem tudok mit írni.
Van ilyen, el kell fogadnod. Én is teljesen kész voltam a ballagástól, sírógörcsöt kaptam, nem tudtam abbahagyni a bőgést.Az egész nyáron sírtam, de túléltem. NEhéz volt az első pár hónap, ilyenkor még jobban hiányoztak a többiek, de el fog múlni.
Higgy nekem, tapasztalat.
16/l
Hát örülnék neki ha nekem ez lenne a problémám :P Pont fordítva...Alig várom a ballagást!Az új sulit!Már nem bírom ezt a borzalmas osztályt :S ...
Csináljatok sokmindent addig is együtt.De mert elballagtok attól még találkozhattok utána is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!