Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudnék megszabadulni...

Hogyan tudnék megszabadulni ettől a borzasztó gondolattól?

Figyelt kérdés
11 hetes vagyok és sokat aggódok. Már volt két vetélésem, és amikor az elsővel voltam terhes volt egy rossz álmom. Azt álmodtam, hogy a babám vak lesz. Minden erőmmel próbálok nem gomdolni erre, de időnként visszatér ez a gondolat. Azonnal elhesegetem, hogy ez csak álom volt és nem igaz, de mit tudnék még csinálni? Ti is szoktatok néha ilyesmi miatt aggódni?
2010. aug. 22. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
persze minden terhest az aggaszt a legjobban h nehogy vmi baja legyen a babának. aggódj, de sokkal inkább örülj a picikédnek! ráadásul van egy olyan mondás ami itt most iagzzá válik (és minden kimamánál!) akinek a halálhírét keltik 100évig él!
2010. aug. 22. 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:
ha azt álmodtad, hogy az első babád lett volna vak, lehet, hogy az lett volna, de ő elment...nem? Nekem is volt egy elhalt terhességem, tudom, szörnyű érzés... De én most már 14 hetes vagyok és minden rendben! Ne aggódj, a Te babád is egészséges, ez biztos!
2010. aug. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!