Lányok, tinik! Ti hány éves korotoktól, hányadik osztálytól kezdtetek melltartót hordani?
12-13 éves korom körül.
75A-sal kezdtem, és még mindig olyat hordok. o.o" :'DD
16/L
Én soha nem hordog kitömöttet se és merevítőset se :D
Csak egyszerű melltartót :D
kb 13 éves korom óte.
Énszámomra undorító ha valaki merevítőset hordd.
Elsős gimisként egy ideig még csak toppot hordtam, és utána valamikor kaptam melltartót. Sokat kellett érte könyörögnöm, de anya azt mondta hogy ilyen kis melltartó nincs. :S
Nem tudom hogy mekkora lehetett az első, de azóta is köbö akkora a mellem. Most 75A-B -t hordok.
21 L
12 éves korom óta, akkor voltam 7.-es. Most 80/C, akkor 75/A.
14L
11-12 évesen vettem először melltartót, addig toppot hordtam, és 5.-es voltam. 75/A volt akkor.
14/L
5.-ben csak sportmelltartót(toppot) hordtam, most akarok venni kosarasat, mert zavar, hogy a feszülős felsők alatt kidudorodik "valami" :D
13/L
Köszönöm a válaszokat,úgylátom a többség A.val kezdte.
Utolsó énis 13 vagyok én rokonoktól kaptam 1-2 kosarasat,szerintetek a suliban majd nem fogok furán kinézni mert egyik nap még szivacs nélküli és kisebbnek látszik, másik nap meg valamivel nagyobb a szivacs miatt?
Köszi a válaszokat jöhetnek még!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!